DOLAR 32,2146
EURO 34,7097
ALTIN 2451,622
BIST 10315,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’dan stil sahibi çocuklara özel kulaklık

    Tchibo’dan stil sahibi çocuklara özel kulaklık
    03.12.2020
    A+
    A-

    Tchibo Stereo Çocuk Kulaklığı, çocuklara özel tasarımı ve müzik dinlerken yanıp sönen LED ışıkları ile çocukların en tarz müzik eşlikçisi olacak.

     

    Çocukların da kendilerine özgü bir müzik dinleme ritüelleri var. Bu ritüelin en önemli aksesuarı ise kulaklık… Tchibo’nun Stereo Kulaklığı gerek tasarımı gerekse özellikleri ile çocuklar için müzik dinlemeyi daha tarz ve keyifli hale getirecek. Kulak kısımları ve yayı dolgulu olan ve kullanım rahatlığı sağlayan kulaklık, ses şiddeti sınırlaması ile de kulakların zarar görmesini engelliyor.

     

    Katlanıp açılabilen tasarım

    Kulak kısımlarında dikkat çeken LED ışığı ise düğmeli kablosu sayesinde isteğe göre açılıp kapanabiliyor. Gökkuşağı renkleri ve beyazın mükemmel uyumunu yansıtan kulaklık, kullanılmadığında katlanabilmesiyle de oldukça pratik.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.