DOLAR 32,3233
EURO 35,1077
ALTIN 2303,152
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’dan stil sahibi erkekler için

    Tchibo’dan stil sahibi erkekler için
    12.10.2020
    A+
    A-

    Stilini giyiminden hobilerine, günün her anına yansıtan erkekler Tchibo’nun yeni ‘’Erkekler için Sonbahar Tarzı’ temasıyla yeni sezona şık ve konforlu giriyor. Su geçirmeyen sırt çantasından polar cekete, french press’li termostan pijamaya pek çok ürünün yer aldığı koleksiyonda rahatlık, konfor ve işlevsellik ön plana çıkıyor.

     Değişen temaları ile hayata dair pratik ve şık çözümler öneren Tchibo, sonbaharla birlikte stillerine uygun parçalar arayan erkekler için şık ve pratik bir koleksiyon sunuyor. Koleksiyonda gömlekten pijamaya, kazaktan çantaya şehirde ya da hafta sonu doğa kaçamaklarında ihtiyaç duyulabilecek şık detaylar yer alıyor.

     Macera severler için işlevsel tasarımlar

    Sağlam, dayanıklı ve su geçirmez malzemeden üretilen Outdoor Sırt Çantası, şehirde ya da yolculuklarda işlevselliği ile en iyi yol arkadaşınız olacak. İç, ön ve yan kısımlarında ilave yan bölmeleri ve ayarlanabilir mıknatıslı kapağı olan sırt çantası, rahat taşınması için sırt kısmı dolguyla güçlendirilmiş, ergonomik bir tasarıma sahip. Masa lambası veya el feneri olarak kullanılabilen 2’si bir arada Kamp Lambası ise kancası ile sırt çantasına asılarak pratik bir şekilde her yere taşınabilir. Filtre kahve severler için pratik çözüm sunan French Press Termos ile kahvenizi yolda demleyip taze ve sıcacık içebilirsiniz.

    Doğallık kıyafetlere yansıdı

    Optimum ısı yalıtımı, hava geçirgenliği ile sıcak tutarak terletmeyen Örgü Polar Ceket, fermuarlı 3 cebi ve çene korumalı tasarımıyla sonbahar serinliği için şık bir alternatif. Ekolojik tarımdan yüksek oranda pamuk içeren dokusuyla yumuşacık Kazak ise fit görünüm sağlayan kalıbı ile rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Yine yüksek oranda pamuk içeriğiyle sportif görünümü tamamlayacak Gömlek de rahatlığı ön planda tutanlar için ideal. Saf pamuktan Pijama Takımı ise evde rahat ve konforlu olmayı tercih edenlerin favorisi olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.