DOLAR 32,3124
EURO 34,6841
ALTIN 2409,584
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tedi’den kışa özel vitamin deposu havuçlu içecek tarifleri

    Tedi’den kışa özel vitamin deposu havuçlu içecek tarifleri
    25.10.2018
    A+
    A-

    İçeriğindeki beta-karoten, vitaminler ve mineraller ile faydaları saymakla bitmeyen havuç özlü içecekler ile güne zinde, canlı ve besleyici bir karışımla başlayabilirsiniz. Koruyucu içermeyen, havuç ve sulu meyvelerden üretilen çocukların ve yetişkinlerin favori içeceği Tedi Nektar, havuçtan en iyi şekilde faydalanacağınız lezzetli smoothie tarifleri paylaşıyor.

     Dünyada en çok tüketilen sebzelerden biri olan havuç, yüzlerce yıldır yetiştirilen bir kök sebzedir. Kökleri Asya’ya dayanmasına rağmen farklı çeşitteki renkleriyle her yerde yetiştirilir. İçerisinde beta-karoten, bakır ve demir bulunan havuç aynı zamanda A ve C vitaminleri açısından da zengindir.

    Havuç, elma, ananas ve mangolu smoothie

    Önemli C vitamini kaynağı elma güçlü antioksidan özelliği ile hücreleri yeniler ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Özellikle kış aylarında vücudu enfeksiyonlara karşı koruyan elmayı bol miktarda lif içeren ananas ve bir başka C vitamini kaynağı olan mango ile püre haline getirerek karıştırabilirsiniz. Böylelikle kendinize sindirim sisteminin çalışmasına yardımcı olacak mükemmel bir içecek hazırlayabilirsiniz.

    Havuç, elma ve şeftali smoothie

    Günlük vitamin dozunuzu alacağınız havuç, elma ve şeftali karışımlı smothie hızlı bir kahvaltının yanında veya öğlen atıştırmalıkları için harika bir lezzet sunuyor. Şeftali vücudun tatlı ihtiyacını karşılayacak doğal şekeri almasına yardımcı olurken havuç ve elma da ferahlatıcı lezzeti, vitamin takviyesiyle soğuk algınlığı ve grip mevsiminde vücut direncinizin yükselmesine yardımcı oluyor.

    Havuç, kayısı ve elmalı smoothie

    Kas sistemi fonksiyonlarına yardımcı olan önemli potasyum kaynaklarından kayısı, vücudun sıvı dengesinin korunmasına yardımcı olur. İçeriğindeki vitamin, mineral, lif ve zengin besin değerleri ile insan vücuduna faydası gözetilmeyecek bu meyveyi elma ve havuç ile karıştırarak ortaya lezzetli bir içecek çıkarabilirsiniz. B vitamini açısından zengin kaju fıstığı ile tatlandırıp buz ekleyerek içime hazır hale getirebilirsiniz.

    Önerilen Ürün: Tedi Nektar

    Türkiye’nin meyve suyu markası Tedi, havuç özü ve sulu meyvelerden oluşan içeceği Nektar ile çocuklara bir şişe dolusu vitamin sunuyor. Hem çocukların hem de yetişkinlerin ihtiyaç duyduğu A ve C gibi değerli vitaminler ve lif içeren Tedi Nektar, lezzetli havuç ve meyve özüyle damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor.

    2013 yılından itibaren Maspex tarafından pazara sunulan Türkiye’nin meyve suyu markası Tedi, koruyucusuz olma özelliği, havuç ve meyve karışımından oluşan içeriği ve lezzetli tadıyla hem çocukların hem de yetişkinlerin favorisi.  Tedi, Şeftali, Ananas- Mango, ve Kayısı olmak üzere üç farklı havuç özlü Nektar lezzetiyle büyüme çağında çocukların boyunun gelişimi için vücudun en çok ihtiyacı olan beta karoten olarak da adlandırılan A vitamini, bağışıklık sistemini kuvvetlendiren C vitamini ve lif içeriyor. Çocuklara eğlenceli yollarla doğal tatlar veren ilk havuç özlü meyve suyu Tedi Nektar, cam şişede bol vitamin ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.