DOLAR 32,3557
EURO 34,7713
ALTIN 2400,492
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tek kesme tahtasında çift fonksiyon

    Tek kesme tahtasında çift fonksiyon
    17.02.2021
    A+
    A-

    Kesme tahtaları, güvenlik ve kolaylık açısından mutfakların vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Ekmeklerden sebzelere ve etlere kadar tüm gıdaların kesiminde kullanılan Slate Epicurean Kesme Tahtası, kesim sonrası eşsiz lezzetlerin servisini de üstleniyor. Rengi ve tasarımıyla sıradanlığın ötesine geçen kesme tahtası, en şık masalara farklı bir sunum katıyor.  

    Günlük ve zahmetsiz bir kullanım için 70 yıldır kesme tahtaları tasarlayan Epicurean’ın tasarladığı Slate Ekmek Kesme Tahtası, sunduğu çoklu fonksiyonuyla mutfakların ve masaların vazgeçilmez parçasına dönüşüyor. Gıda güvenliğine uygun sıkıştırılmış elyaf malzeme ve Orman Yardımı Konseyi (FSC) sertifikalı ahşap lifleriyle üretilen kesme tahtası, yemekleri en profesyonel şekilde hazırlamaya, şık ve sıcak bir şekilde sergilemeye yardımcı oluyor.

    Bakterilerin oluşmasını engelliyor

    Gözeneksiz yapısıyla bakterilerin oluşumunu da engelleyen kesme tahtası, çift taraflı kesim imkanı sunuyor. 176 derece sıcaklığa dayanabilen tahta, bıçak dostu yapısıyla da dikkat çekiyor. BPA içermeyen, lekelere karşı direnç gösterebilen ve bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilen kesme tahtası, zarif yapısıyla kullanım sonrası kolayca saklanabiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.