DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tek kutu, bol fonksiyon: Netta 2 6K Android 9.0 Dream TV Box

    Tek kutu, bol fonksiyon: Netta 2 6K Android 9.0 Dream TV Box
    30.10.2020
    A+
    A-

    Film, dizi, video izleme, oyun oynama, Google Play Store üzerindeki birçok uygulamayı televizyonda kullanma imkanı sunan Goldmaster Netta 2 6K Android 9.0 Dream TV Box (Akıllı Android Tv Kutusu) uzaktan eğitim döneminde öğrencilerin ekrandan ders takibinde de önemli bir yardımcı!

     

    Goldmaster Netta 2 6K Android 9.0 Dream TV Box, kolay kullanım özelliği ile binlerce uygulamayı televizyonda kullanma imkanı sunarak, uzaktan eğitim döneminde öğrencilerin de işini kolaylaştırıyor.

    Tek yapmanız gereken Netta 2 Box’ı televizyona bağlamak ve internete bağlanıp kullanmaya başlamak. 6 K Ultra HD çözünürlüğü ile kristal berraklığında görüntü sunan Netta 2 6K Android 9.0 Dream Tv Box, klavyeli akıllı kumanda ile sesli komut özelliğine de sahip. Air Screen özelliği ile telefon ekranını kablosuz olarak televizyona yansıtma imkanı sunan cihaz, birçok kolaylığı bir arada sunarak yaşamınıza konfor katıyor.

    Goldmaster Netta 2 6K Android 9.0 Dream TV Box ile neler yapabilirsiniz?

    – Air screen özelliği ile telefonun ekranını, kablosuz olarak televizyona aktarabilir, telefonunuzdaki işlemleri televizyonunuzun ekranından kullanabilirsiniz.

    – Video izleyebilir, Google Play Store üzerindeki birçok uygulamayı televizyonunuzda kullanabilirsiniz.

    – Binlerce TV kanalına antensiz, çanaksız, sadece internet erişimi aracılığıyla erişebilirsiniz. Uygulamalar ile dizi ve filmleri televizyondan izleyebilirsiniz.

    – Klavyeli akıllı kumanda ile sesli komut ve Air Mouse özelliğini kullanabilir, televizyonunuzu bilgisayar konforunda kullanabilirsiniz.

    – Üzerindeki 4 adet USB portu ve SD girişi ile USB disk veya harici hard diskten video veya müziklerinizi oynatabilir, televizyonunuzda izleyebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.