DOLAR 32,2065
EURO 35,0811
ALTIN 2471,398
BIST 10158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teknik yalıtımla ilgili tüm detaylar tek klasörde toplandı

    Teknik yalıtımla ilgili tüm detaylar tek klasörde toplandı

     

    Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE, yalıtım sanayisinde kabul gören uygulamalar hakkında sektörü ve paydaşlarını daha detaylı bilgilendirmek üzere “Teknik Yalıtım Ürünleri” klasörü hazırladı. Klasörde, genel uygulamalardan mekanik bağlantılara kadar tüm detaylar, açıklayıcı görsel, grafik ve belgelerle aktarılıyor.

    Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, pandemi döneminde sektörle paylaştığı yayınlarına bir yenisini ekleyerek, “Teknik Yalıtım Ürünleri” klasörü çıkardı. Genel uygulamalardan mekanik bağlantılara kadar her detayın sade bir anlatımla bir araya getirildiği klasörde, açıklayıcı görsel, grafik ve belgeler de yer alıyor.

    Ceylin Akdemir: “Üretimde teknoloji kullanımı arttıkça ürünlerin özellikleri de değişiyor”

    Dijital dönüşüm ve Ar-Ge odağında geliştirilen yenilikçi ürünlerin farklı özelliklere sahip olduğunu söyleyen ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir, “Üretimde teknoloji kullanımı arttıkça ürünlerin özellikleri de değişiyor ve gelişiyor. Biz de bu kapsamda, yalıtım endüstrisinde kabul gören uygulamalar hakkında paydaşlarımızı ve sektörümüzü daha detaylı bilgilendirmek üzere bu klasörü hazırladık” dedi.

    “Yalnızca fabrikalarımızda değil işimizin mutfağında da üretiyoruz”

    Akdemir sözlerini şöyle sürdürdü; “Paydaşlarına değer yaratamayan hiçbir organizasyonun, markanın başarı şansının olmadığına inanıyoruz. Bu bakış açısıyla geçmişte olduğu gibi pandemi sürecinde de gerek teknik yalıtım gerekse su yalıtımı alanında çeşitli ve kapsamlı kataloglar yayımladık. Böylece yalnızca fabrikalarımızda değil, mutfakta da üretimi sürdürdük. Paydaşlarımıza ve sektörümüze değer katmaya bundan sonra da aralıksız devam edeceğiz.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.