DOLAR 32,6001
EURO 34,8041
ALTIN 2503,309
BIST 9477,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teknik Yapı da “Türkiye İçin Kazanç Vakti” dedi

    Teknik Yapı da “Türkiye İçin Kazanç Vakti” dedi
    29.08.2018
    A+
    A-

    Teknik Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un liderliğinde başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına İstanbul’daki tüm projeleriyle katılıyor.

    “Marka olmanın en büyük şartı, müşterisiyle yan yana olması ve onlara her zaman destek vermesidir” diyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, başlatılan kampanya Teknik Yapı’nın İstanbul’daki 5 projesiyle destek vereceğini açıkladı.

    Teknik Yapı’nın kutsal ‘Aile’ kavramına çok önem verdiğinin altını çizen Umut Durbakayım “Teknik Yapı’dan konut alan her insan artık bizim için bir müşteri değil bir aile ferdidir. Bu nedenle her Türk ailesinde olduğu gibi, Teknik Yapı da bu zor günlerde aile fertlerinin yanında duracaktır. Çünkü biz aile olduğumuz sürece güçlü kalırız ve ailemize yöneltilen saldırıları göğüsleyebiliriz” açıklamasını yaptı.

    Teknik Yapı’nın Denizli’deki Evora Denizli projesinin Emlak Konut GYO ile birlikte kampanyada yer alacağını dile getiren Umut Durbakayım “İstanbul Kadıköy’deki Concord İstanbul ve Uplife Kadıköy projelerimiz ile Kartal ve Maltepe’de inşaatı devam eden YücelPark, Deluxia Park Business, Deluxia Park Rezidans projelerimiz de kampanyaya dahil olacak. Bu projelerimiz Teknik Yapı’nın sağladığı banka katkı paylarıyla birlikte kampanyanın aynı şartlarıyla; yüzde 10 indirim, 120 ay vadede yüzde 0.98 faizle satışta olacak” şeklinde açıklama yaptı.

    Umut Durbakayım; Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığının İzmir’de başlayacağı Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşım projesinin de bu kampanya kapsamında satışa sunulması için çalışmaların hızlandırıldığı bilgisini paylaştı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.