DOLAR 32,5853
EURO 34,9132
ALTIN 2423,025
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teknosa’da Teknoloji Bayramı başlıyor

    Teknosa’da Teknoloji Bayramı başlıyor
    21.05.2020
    A+
    A-

    Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü markası Teknosa, Ramazan Bayramı’na özel kampanyaları ile teknoloji severlerin yüzünü güldürüyor.

    Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, Ramazan Bayramı hazırlıklarının tamamlayıcısı ve tercih edilen hediyesi olan teknoloji ürünlerine özel fırsatlar sunuyor. Evde bayram keyfini artıracak ve arada mesafeler olsa da bayram kutlamalarında herkesi sevdikleriyle buluşturacak tüm ürünlerde geçerli olacak kampanya, teknosa web ve Teknosa mobil platformlarında 26 Mayıs’a kadar devam edecek.

    Teknosa’nın Ramazan Bayramı’na özel kampanyasında notebooklardan akıllı telefonlara, televizyonlardan küçük ev aletlerine, kişisel bakımdan aksesuarlara binlerce üründe indirimler var. Teknosa web sitesini ziyaret edenler, bayram alışverişi yaparken, ürün bilgisinden teslimat süreçlerine kadar her konuda danışmanlardan canlı destek hizmeti de alabilecek. Ayrıca teknolojiseverler, aldıkları ürünlere pek çok ilde aynı gün ve ertesi gün hızlı teslimat seçenekleriyle sahip olabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.