DOLAR 32,3432
EURO 34,6942
ALTIN 2393,383
BIST 10163,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TeknoSA’dan Anneler Günü’ne özel indirim yağmuru

    TeknoSA’dan Anneler Günü’ne özel indirim yağmuru
    08.05.2017
    A+
    A-

    TeknoSA, yaklaşan Anneler Günü’ne özel olarak küçük ev aletleri başta olmak üzere birçok farklı kategori ve üründe sunduğu avantajlı fiyatlarla Anneler Günü’nde teknolojik hediyelerin adresi olacak.

    Teknolojinin buluşma noktası TeknoSA, Anneler Günü’ne özel olarak, 14 Mayıs tarihine kadar geçerli kaçırılmayacak bir indirim kampanyası başlattı. Küçük ev aletlerinde yüzde 25’e varan indirim ve hediye kampanyası başlatan TeknoSA, annesini teknolojik bir hediyeyle mutlu etmek isteyenlerin ilk adresi olacak.

    Anneler günü hediyesinin tek adresi TeknoSA
    Saç düzleştiricilerden elektrikli süpürgelere, ütülerden kahve ve çay makinelerine birçok küçük ev aletinin yanı sıra notebook, akıllı cep telefonu, tablet ve saatlere kadar onlarca üründe 14 Mayıs’a kadar yüzde 25’e varan indirim kampanyası başlatan TeknoSA, annesini teknoloji ile mutlu etmek isteyenleri Türkiye genelindeki mağazalarına ve teknosa.com’a bekliyor.

    Yüzde 25’e varan indirimler uygulanıyor
    14 Mayıs’a kadar onlarca üründe yüzde 25’e varan indirimlerin uygulanacağı TeknoSA mağazalarından veya teknosa.com’dan Anneler Günü hediyesi almaya gelenler, birçok sürprizle de karşılaşacak. Kampanya kapsamında belirlenen elektrikli süpürgelerini alanlar ütü veya kahve makinesi, tost makinesi alanlar da çay makinesi gibi birçok ürüne de ücretsiz şekilde sahip olabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.