DOLAR 32,5877
EURO 34,8519
ALTIN 2496,277
BIST 9661,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teknosa’dan yeni yılı karşılayan kampanyalar

    Teknosa’dan yeni yılı karşılayan kampanyalar
    21.12.2019
    A+
    A-

    Teknosa, yeni yıla sayılı günler kala sevdiklerinize alacağınız hediyeler için 20 – 31 Aralık tarihleri arasında geçerli indirim kampanyası başlatıyor. Gelenekselleşen “Harcadıkça Kazan” kampanyasının yanı sıra elektronik aletlerden son çıkan oyunlara, kişisel bakım ürünlerinden akıllı telefonlara kadar farklı kategorilerdeki yüzlerce üründe kaçırılmayacak indirimler sunan Teknosa, yeni yıla girerken tüketicilerinin yüzünü güldürecek.

    Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, size ve sevdiklerinize yeni yıl heyecanı yaşatacak kampanyalar sunuyor. 20 Aralık tarihinden başlamak üzere yıl sonuna kadar sürecek indirim kampanyası ile Teknosa, telekomdan küçük ev aletlerine, TV’lerden notebooklara, kişisel bakım ürünlerinden aksesuarlara kadar pek çok kategoride tüketicileri avantajlı fiyatlarla buluşturacak.

    Teknosa’nın artık geleneksel hale gelen, tüm Teknosa mağazalarında ve teknosa.com’da geçerli “Harcadıkça Kazan” kampanyası ise yine yıl sonuna kadar sevdiklerine ve kendine yılbaşı hediyesi almak isteyenlere harcadıkça kazandırmaya devam edecek. Kampanya kapsamında 500 TL – 1.499 TL arası alışverişlerde Arzum Linda Saç Kurutma makinesi sadece 59 TL’den satılacak. 1.500 TL – 2.499 TL arası alışverişlerde ise Fakir Tilia Blender Seti ve Arzum Steampro 2002 Buharlı Ütü yüzde 50’yi aşan indirimle sadece 129 TL’den tüketicilerle buluşacak. 2.500 TL ve üzeri tutarında alışveriş yapan tüketiciler de Rowenta Compact Cyclonic Elektrikli Süpürge’ye yüzde 40’a varan indirimle 499 TL’den sahip olma imkanı yakalayacak.

    Teknosa, 31 Aralık tarihine kadarsadece mağazalarında geçerli “Şimdi al Şubat’ta öde”Akbank kampanyası ile ödeme kolaylığı da sağlayacak. Kampanya kapsamında Axess kartıyla 4 taksitle alışveriş yapan Teknosa müşterilerine taksitlerini 2 ay sonra ödeme fırsatı sunulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.