DOLAR 32,4497
EURO 34,4985
ALTIN 2467,407
BIST 9556,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teksan’dan çevre dostu hibrit teknolojisi

    Teksan’dan çevre dostu hibrit teknolojisi

    Türkiye enerji sektörünün nabzını tutan ICCI Fuarı bu yıl 23. kez enerjinin devlerini bir araya getirdi. 03- 05 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ICCI 2017 – 23. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın “Enerji Sponsorluğu”nu 7’inci kez Teksan Jeneratör üstlendi. Türkiye’nin ilk karbon nötr fuarında, karbon salınımını yüzde 80 azaltan hibrit jeneratörü ve hibrit teknoloji kullanılarak geliştirilen aydınlatma kulesi ile ilgi odağı oldu.

    Enerji ihtiyacındaki artışla birlikte enerjinin sürekliliğine duyulan ihtiyaç da artıyor. Enerjimizin kesintiye uğramasına sabrımızın olmadığı zamanları yaşıyoruz. Fazla göz önünde olmasalar da elektrikler kesildiğinde varlığını en kötüsü de yokluğunu hissettiğimiz jeneratörler, güvenli ve kesintisiz enerjinin vazgeçilmezi… Jeneratör dünyasında da yenilikler peş peşe geliyor. Dizel, benzinli, doğal gazlı jeneratörlerden sonra son trend hibrit teknolojiler.

    Gücünü rüzgar ve güneşten alan hibrit jeneratör, yakıttan yüzde 65 tasarruf sağlıyor…

    Rüzgar ya da güneş gibi yenilenebilir enerji kaynakları ile çalışan hibrit jeneratörler, tüm dünyada yakından izleniyor. Hibrit teknolojisini Türkiye’de ilk kez geliştiren, dünyanın da sayılı şirketleri arasına giren Teksan Jeneratör, hibrit jeneratörle yakıttan yüzde 65 tasarruf sağlarken karbon salınımını da yüzde 80 azaltıyor. Farklı kullanım alanları için uygun olmakla birlikte özellikle Telekom sektörü için önemli avantajlar sağlayan hibrit jeneratör, şebeke elektriğinin olmadığı noktalarda baz istasyonlarının enerjisini garantiye alıyor.

    Türkiye’nin ilk ve tek hibrit aydınlatma kulesi yakıt tüketimini yüzde 73 düşürüyor.

    Türkiye’nin ilk ve tek hibrit aydınlatma kulesini de enerji sektöründe öncü kimliği ile öne çıkan Teksan Jeneratör geliştirdi. Hibrit aydınlatma kuleleri kullanım yerinin sık yer değiştirdiği şantiye işleri, beton çalışmaları, maden, tünel, yol – köprü yapım işleri ve dış mekân etkinliklerin aydınlatılması için tercih ediliyor. Hibrit aydınlatma kulesi güneş gibi yenilenebilir enerji kaynakları ve akıllı batarya yönetim sistemi sayesinde yakıt tüketimini yüzde 73 oranında düşürüyor. Normal aydınlatma kulelerinde 6-7 saat olan motor çalışma süresini 1 saate düşüren hibrit aydınlatma kulesi sadece düşük yakıt tüketimine bağlı karbon ayak izinin azaltılması değil aynı zamanda sağladığı düşük ses emisyonu ile de çevre dostu bir ürün olarak dikkat çekiyor. Hibrit teknoloji sayesinde motorun daha az çalışmasına olanak sağlayan sistem bakım onarım ve işletim masraflarında ciddi oranda düşürürken motorun kullanım ömrünün de artmasına olanak sağlıyor.

    Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre fuarı olan ICCI 2017’nin Enerji Sponsorluğunu da üstlenen Teksan Jeneratör, sektörün bu önemli buluşmasında hibrit teknolojisi ile üretilen çözümlerini sergiledi. Hibrit jeneratör ve hibrit aydınlatma kulesinin yanı sıra Teksan’ın ürün gamında önemli bir yer tutan dizel jeneratör ve doğalgazlı jeneratörler de ICCI Fuarı ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.