DOLAR 32,3035
EURO 34,7005
ALTIN 2412,181
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tekzen Samsun’da 3. mağazasını açtı

    Tekzen Samsun’da 3. mağazasını açtı
    25.08.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin yüzde 100 yerli ve en yaygın ev geliştirme perakendecisi Tekzen, yeni mağaza açılışları ile 2017 yılı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tekzen, Lovelet AVM’de açtığı yeni mağazası ile Samsun’da 3 mağazaya ulaştı.

    Samsun’da Makro AVM ve Bafra’da Çelikpark AVM içerisinde mağazaları bulunan Tekzen, ildeki mağaza sayısını 3’e çıkarttı. Tekzen’in Samsun Lovelet AVM içerisinde 618 metrekare net satış alanına sahip mağazası ekspres formatlı mağaza olma özelliğini taşıyor.

    2017 yılının ilk yarısında mağaza sayısını 121’e çıkaran Tekzen, yılsonunda mağaza sayısını 130’a çıkarmayı hedefliyor. Ayrıca Tekzen, yeni mağazalar açarken, var olan mağazalarını da müşterilerine daha konforlu alışveriş ortamı sunmak için yenilemeye devam ediyor.

    Tekzen, Samsun Lovelet AVM içinde açtığı yeni mağazasında müşterilerine mobilyadan ev ve mutfak gereçlerine, inşaat ve tesisat malzemelerinden elektrik ve aydınlatma ürünlerine, bahçe dünyasından evcil hayvan dünyasına kadar çok geniş yelpazedeki binlerce çeşit ürünü tüketicilerine aynı çatı altında sunuyor.

    Tekzen müşterileri evleri için aradıkları her şeyi; yeni ve parlak fikirleri, kaliteli ürünleri Tekzen mağazalarında bulabilecekler. Tekzen’in yeni mağazasının açılışına özel fırsatlar 7 Eylül tarihine kadar devam edecek.

    TEKZEN, “Her ilde bir TEKZEN” hedefiyle büyümeye, güler yüzlü hizmet anlayışını Türkiye’nin her noktasına taşımaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.