DOLAR 32,573
EURO 35,0262
ALTIN 2435,61
BIST 9770,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Televizyon ünitesi dikkatinizi dağıtmasın!

    Televizyon ünitesi dikkatinizi dağıtmasın!
    26.03.2020
    A+
    A-

    Filmin en heyecanlı yerinde dikkatiniz dağılıyor, günlerdir beklediğiniz yarışmayı izlemekte zorlanıyorsanız sebebi televizyon üniteniz olabilir! Cosentino’nun tamamen doğal malzemelerden ilham alınarak tasarlanan yüzeyi Dekton Kovik, yalın arka plan tonlarıyla televizyona odaklanabilmenizi sağlarken yaşam alanının diğer bölümleriyle de eşsiz uyum yakalıyor.

    Yaşam alanlarının en güzel köşesinde konumlandırılan televizyonları yalnızca TV programlarını izlemek için değil, film platformlarını takip etmek veya oyun konsollarını bağlamak için de kullanıyoruz. Bu nedenle televizyonumuzun ekran görüntüsü, sesi, ışığı gibi detaylar her geçen gün daha fazla önem kazanıyor. En az televizyonumuzun özellikleri kadar dikkat etmemiz gereken bir başka konu ise televizyon ünitesi çünkü göz yoran renk ve tasarımlar, dikkatimizin dağılmasına yol açabiliyor.

    Nötr ton, ince detaylar

    Cosentino’nun ultra kompakt yüzeyi Dekton’un Natural koleksiyonunda yer alan Kovik, nötr arka plan tonları ve ince detaylarıyla tamamen doğal malzemelerden esintiler taşıyor. Net ve sade gri üzerine yayılan damarların yarattığı hareket Kovik’e temel karakterini kazandırırken gözü yormayan tasarımı televizyon üniteleri için mükemmel bir seçenek oluşturuyor.

    Kullanım alanına özel kalınlık

    Dekton Kovik, televizyon ünitesinden iç mekan duvarlarına kadar geniş bir kullanım alanı sunuyor. Cosentino’nun 4 mm inceliğiyle öne çıkan yüzeyi Dekton Slim de dahil olmak üzere kullanıldığı alana özel farklı kalınlık seçenekleri bulunan Kovik aynı zamanda, sıvılara, çizilmelere, lekelere, termal şoklara ve UV ışınlarına karşı üstün direnç gösteriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.