DOLAR 32,5525
EURO 34,8777
ALTIN 2430,371
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Temassız Otelcilik Çözümleri’nde Türkiye’de pazar lideri olan WeBee’nin 20. ülkesi Tayland oldu

    Temassız Otelcilik Çözümleri’nde Türkiye’de pazar lideri olan WeBee’nin 20. ülkesi Tayland oldu
    25.03.2021
    A+
    A-

    Türkiye’de temassız otelcilik teknolojileri konusunda pazar lideri konumunda olan WeBee’nin 20. ülkesi Tayland oldu. Uzakdoğu’da faaliyet gösteren Graphio firması ile bölgesel satış anlaşması imzalayan WeBee, global anlamda önemli bir adım attı. Satış ağında Avrupa, Asya, Afrika, Orta Doğu pazarında faal olan WeBee, böylece Uzak Doğu pazarına da giriş yapmış oldu.

    Otel ve müşteri ilişkilerini mobilize ederek, ihtiyaçların anlaşılmasını kolaylaştıran ve otel misafirlerinin konakladığı süre boyunca ihtiyaç duyacağı tüm hizmetleri karşılamasına yardımcı olan platform WeBee, büyümesini global arenada da sürdürmeye devam ediyor.

    Graphio Creative Studio ; ‘’ Kapsamlı sektör tecrübemiz ile WeBee’nin turizmde fark yaratan dijital çözümlerinin birleşmesi sayesinde, Tayland otellerine çok daha çözüm odaklı ve etkili bir servis sunabileceğiz’’ açıklaması ile iş birliğini bölgede duyurdu.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.