DOLAR 32,5564
EURO 34,8597
ALTIN 2428,326
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Temsa Motorlu Araçlar’ın iletişim çalışmalarını Excel İletişim ve Algı Yönetimi yürütecek

    Temsa Motorlu Araçlar’ın iletişim çalışmalarını Excel İletişim ve Algı Yönetimi yürütecek
    16.08.2022
    A+
    A-

    Sabancı Grubu bünyesinde faaliyet gösteren, otomotiv sektörünün köklü firmalarından  Temsa Motorlu Araçlar, iletişim ajansını seçti. Temsa Motorlu Araçlar’ın iletişim faaliyetleri; hizmet verdiği sektör, marka ve kurumlara özel somut çözümleri, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlarla sunan Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından yürütülecek.

    Dünyanın önde gelen otomotiv üreticilerinden Mitsubishi Motors’un 1984 yılından bu yana binek ve ticari araçlarının satış, pazarlama, servis ve yedek parça faaliyetlerini yürüten Temsa Motorlu Araçlar’ın iletişim ajansı, tüm paydaşlarını “sürekli” başarıya taşımayı misyon edinen Excel İletişim ve Algı Yönetimi oldu.

    Excel İletişim ve Algı Yönetimi, yeni iş birliği kapsamında Temsa Motorlu Araçlar’ın  kurumsal iletişim ve algı yönetimi, pazarlama iletişimi, medya iletişimi, kriz iletişimi, iç iletişim, konu ve gündem yönetimi gibi iletişim çalışmalarını yürütecek.

     

    Temsa Motorlu Araçlar Hakkında:

    Otomotiv sektöründe köklü bir geçmiş ve deneyime sahip olan Temsa Motorlu Araçlar, 1984 yılından bu yana teknik lisans ve distribütörlük anlaşması yürüttüğü Mitsubishi Motors’un binek ve ticari araçların satış, pazarlama, servis ve yedek parça faaliyetlerini sürdürmektedir. Temsa Motorlu Araçlar’ın portföyünde; Mitsubishi Motors binek ve hafif ticari araçlar bulunmaktadır. Temsa Motorlu Araçlar, müşteri memnuniyeti odaklı, ihtiyaç ve taleplere en kısa zamanda, en doğru şekilde cevap veren proaktif bir anlayışla çalışmaktadır.

    Excel İletişim ve Algı Yönetimi Hakkında:

    1994 yılında kurulan Excel İletişim ve Algı Yönetimi, ulusal ve uluslararası pek çok saygın kuruluş, marka ve sivil toplum örgütünün yanı sıra kamu kurumlarına da marka değerlerini ve kurumsal itibarlarını geliştirmeleri amacıyla iletişim alanında danışmanlık, planlama ve uygulama hizmetleri veriyor. Excel İletişim ve Algı Yönetimi, iş ortaklarına hedefleriyle tutarlı, olasılığa yer vermeyen somut iletişim çözümlerini, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar eşliğinde sunuyor. Yerel ihtiyaçlara uygun olarak geliştirdiği çözümleri evrensel bakış açısıyla yorumlayan Excel İletişim ve Algı Yönetimi, ulusal ve uluslararası pek çok başarının da sahibi. Dünyanın en büyük entegre iletişim çözüm sunan ağlarından Fleishman Hillard’ın Türkiye Temsilciliğini de üstlenen Excel İletişim ve Algı Yönetimi, ICCO (Uluslararası İletişim Danışmanlığı Birliği) tarafından verilen Uluslararası Danışmanlık Yönetimi Standardı’na sahip ve ICCO’ya bağlı meslek örgütü İDA’nın (İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği) kurucu üyesi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.