DOLAR 32,4855
EURO 34,6
ALTIN 2480,957
BIST 9544,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tepe Emlak Yatırım 4 yılda yüzde 30 büyüdü

    Tepe Emlak Yatırım 4 yılda yüzde 30 büyüdü
    09.08.2018
    A+
    A-

    20 yılı aşan tecrübesiyle alışveriş merkezi işletmeciliği alanında köklü kuruluşlardan biri olan Tepe Emlak Yatırım, 2018 yılının ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı. Tepe Emlak Yatırım, yönetimini yapmakta olduğu alışveriş merkezlerinde 2018’in ilk üç ayında, müşteri sayısını koruyup, mağaza doluluk oranını %95’lere taşıyarak, cirosunda %15 oranında artış sağladı. Son beş yıldır kaliteli hizmet anlayışıyla büyüme hedefini yakalayan Tepe Emlak Yatırım en son 365 AVM’yi bünyesine katarak 115.000 metrekarelik portföyüyle sektördeki başarılı varlığını sürdürüyor. Son dört yılda ciroda yüzde 30 oranında artış yakalayan Tepe Emlak Yatırım, piyasada meydana gelen dalgalanmalara rağmen 2018’in ilk çeyreğini kârlılıkla tamamladı.

    Rekabetin hızla arttığı alışveriş merkezi sektöründe büyüme hedeflerine kaliteden ödün vermeden, değişim ve yenilikleri izleyerek ulaşılabildiklerini söyleyen Tepe Emlak Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Hayal Olcay, “Alışveriş merkezlerinde fark yaratan ve ses getiren projeleri öncü uygulayıcı olarak hayata geçirdik. Sadakat kart projesi, festivaller ve konserler gibi birçok faaliyete imza attık. AVM’lerimizde fark yaratmak üzere yenileme ve iyileştirme faaliyetlerine de önemli yatırımlar yapıyoruz. Hedefimiz mevcut varlıklarımızın değerini artırmak aynı zamanda yeni yatırımlar ile yaşamı ve alışverişi bütünleştiren projelere imza atmak” dedi.

    BÜYÜMEYE DEVAM

    İstanbul, Ankara, İzmir ve Kayseri’de birçok projede ticari alan kiralama, yönetim ve konsept danışmanlığı hizmeti veren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü Olcay, “Geçmişteki tecrübelerimizi günümüzün dinamikleri ile birleştiriyoruz. Bu felsefe sayesinde önümüzdeki dönemde de iddialı rakamlarla büyümeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.