DOLAR 32,5387
EURO 34,9506
ALTIN 2458,503
BIST 9875,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tepe Home kalitesi şimdi de İstanbul Buyaka’da

    Tepe Home kalitesi şimdi de İstanbul Buyaka’da
    16.01.2021
    A+
    A-

    Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle buluşturan Tepe Home, Türkiye’deki on beşinci mağazasının kapılarını Buyaka’da açtı.

    Mobilya ve dekorasyon sektöründe, deneyimini dünya trendleri ile harmanlayarak sektörün gelişimine büyük katkılarda bulunan bir sanayi ve perakende şirketi olan Tepe Home, Türkiye’deki on beşinci mağazasını İstanbul’da açtı. Kaliteli çizgisi ve sunduğu zengin ürün yelpazesiyle, aksesuardan mobilyaya tüm dekorasyon ihtiyaçlarına tek adreste çözüm bulan Tepe Home, yeni mağazası Buyaka’da da farklı stillere ve ihtiyaçlara kaliteli çözümler sunacak.

    Mağazalaşma sürecimiz devam edecek

    Yurt içi ve yurt dışında daha fazla tüketiciye ulaşmak amacıyla yeni satış noktaları açma hedeflerine 2021 yılında da devam edeceklerini söyleyen Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan “Çok yakında Ankara’da çok sürpriz bir lokasyonda mağazamızın açılacağının müjdesini vermek isterim. İlerleyen süreçte Antalya, Bursa, Samsun, Trabzon, Bodrum, Adana ve Mersin’de mağaza açma hedeflerimiz bulunuyor. Ayrıca, 2020 yılında büyüme ivmesi ile farklı bir kulvarda hizmet vermeye başlayan online mağazamıza özel ürettiğimiz ürünleri fiziki olarak görmek isteyen müşterilerimiz için Ankara, İstanbul ve İzmir’de Corner Mağazalar açacağız. Alışverişin yine online olarak yapılacağı bu mağazalarda çok farklı bir konseptle tüketicilerimizle buluşacağız” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.