DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Termal kameralara okullardan yoğun ilgi

    Termal kameralara okullardan yoğun ilgi
    01.09.2020
    A+
    A-

    Koronavirüs tedbirleri kapsamında kademeli olarak açılmaya hazırlanan okullar, öğrencilerinin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla termal kameralara yoğun ilgi gösteriyor. Kullanıcılarına tam kapsam güvenlik sunan Kale Alarm’ın yeni termal kameraları, temassız bir şekilde öğrencilerin vücut sıcaklıklarını ölçerek, salgınının kontrolüne ve önlenmesine yardımcı oluyor.

     

    Kale Alarm’ın daha çok endüstriyel tesisler, fabrikalar, bankalar, havalimanları, otobüs terminalleri, oteller, alışveriş merkezleri, büyük marketler, çeşitli kamu kurumları ve kurumsal firmaların genel müdürlük binaları tarafından tercih edilen termal kameralarına, okullardan da yoğun talep gelmeye başladı. Koronavirüs tedbirleri ile açılmaya hazırlanan okullar, temassız bir şekilde öğrencilerin vücut sıcaklıklarını ölçerek, salgınının kontrolüne ve önlenmesine yardımcı oluyor. Termal kameralar öğrencinin ateşi yüksek ise anında uyarı vererek, gerekli tedbirlerin alınmasını sağlıyor.

     

    Fiyatlar 5 – 25 bin dolar arasında değişiyor

     

    Uzman Kale Alarm ekipleri tarafından yapılan keşif sonrası okulların ihtiyacına göre kullanılacak termal kamera çeşidi belirleniyor. Kale Termal Kameraların fiyatları ise özelliğine göre 5 bin ile 25 bin dolar arasında değişkenlik gösteriyor.

     

    Isıyı esas alan bir görüntüleme sistemi sunan Kale Termal Kameralar, çıplak gözle görülmeyen ışık dalga boylarını algılayarak; Koronavirüs salgınına karşı yürütülen mücadelede ciddi sonuçlar doğurabilecek problemleri kolayca görmeyi sağlıyor. Koronavirüs salgınından önce termal kameralar genellikle tehditleri, şüpheli olayları ya da gerçek zamanlı davranışları algılamak ve tanımlamak için kullanılıyordu. Ancak önceki yıllarda yaşanan ve dünya çapında etki eden domuz gribi ve sars gibi salgın hastalıklarından sonra havalimanları ve sınır kapıları gibi önemli geçiş noktalarında da tercih edilir oldu. Koronavirüs salgını ile birlikte ise termal kameralar, insanların toplu olarak bir arada yer aldığı hemen hemen her alanda ateş ölçümü için kullanılmaya başlandı.

     

    Artan güvenlik ihtiyacına karşı tam kapsam güvenlik

     

    Kale Alarm, kullanıcılarına termal kamera sitemlerinin yanı sıra tam kapsam güvenlik için ihtiyaç duyulan tüm entegre güvenlik sistemlerini bir arada sunuyor. Böylece hırsızlık, yangın, sağlık problemleri, gaz kaçağı, panik ve tehdit gibi acil durumlara karşı 7/24 güvenlik sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.