DOLAR 32,5325
EURO 34,8822
ALTIN 2434,886
BIST 9730,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Termo Teknik servisleri deprem bölgesinde kesintisiz hizmet sağlıyor

    Termo Teknik servisleri deprem bölgesinde kesintisiz hizmet sağlıyor

    Şubat ayında yaşanan büyük deprem felaketi sonrası sağlam raporu alınan binalara yerleşim başladı. Termo Teknik servisleri, depremden etkilenen illerde ısı sistemlerinde meydana gelen sorunların en kısa zamanda giderilmesi için kesintisiz hizmet veriyor.

     

    Depremzedeler sağlam raporu verilen binalarına yerleşmeye başladı. Termo Teknik servisleri  depremzedelerin karşılaştığı kombi ve tesisat sorunlarının çözümüne katkı sunmak amacıyla kesintisiz bir çalışma yürütüyor; Termo Teknik merkezi de, çağrı merkezi desteği ve yedek parça tedariği ile servislere destek sunuyor.

     

    Termo Teknik Servis Yöneticisi Ali Bayramoğlu, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve Türkiye’yi derinden etkileyen büyük deprem felaketi sırasında, bir yandan AFAD, Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Örgütleri ile birlikte dayanışma faaliyeti yürütülürken, bir yandan da deprem bölgesinde bulunan bayi ve servisler ile iletişime geçildiğini söyledi.

     

    Kesintisiz Hizmet

    Deprem Bölgesi’nde faaliyet gösteren Termo Teknik servislerinin durumunun sürekli takip edildiğini ve bölge ile dayanışma içerisinde bulunulduğunu belirten Bayramoğlu, oluşan sorunlar ve yapılan çalışmalar konusunda  şu bilgileri verdi:

     

    “Öncelikle, depremde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyoruz. Birlik ve dayanışma ile bu büyük felaketi aşacağımıza inanıyoruz.

     

    Deprem sırasında ve sonrasında ısıtma sistemlerinde bir çok sorun meydana geldi. Havanın soğuk olduğu illerde yer yer tesisatlarda donma oldu.  Ani gaz kesilmesi, yüksek sarsıntı gibi nedenlerle kombilerin yeniden çalıştırılması aşamasında sorunlar çıktı.  Artan talebe hızlı yanıt oluşturmak amacıyla çağrı merkezinden açıklama, yönlendirme yapıldı ve deprem bölgesinde bulunan Termo Teknik servis noktalarının açılarak faaliyete başlaması için planlı bir şekilde  destek sunuldu ve bu destek devam ediyor.

     

    Tüm olanaklarımız ile servislerimizin kesintisiz çalışması, yedek parça ihtiyaçlarının giderilmesi için çaba sarf ediyoruz. Şubat sonu itibariyle depremden etkilenen 11 ilimizdeki 22  servisimiz iş başında, müşterilerimizin taleplerine kesintisiz yanıt oluşturmak amacıyla çalışıyoruz.”

     

    İş Ortaklarının Yanında

    Termo Teknik, Türkiye’nin tamamında 180 yetkili servis ağı, 200’ün üzerinde bayi ve 500’ün üzerinde satış noktası ile faaliyet gösteriyor. Her koşulda iş ortaklarının yanında olmayı gelişim stratejisinin bir parçası olarak görüyor.

     

    Türkiye’de  57 yıllık bir geçmişe sahip,  güçlü ve köklü bir kuruluş olan Termo Teknik elindeki olanakların tümüyle, iyi günde, kötü günde iş ortaklarımızın yanında olmak ve müşterilerine kesintisiz ve üst düzeyde hizmet vermek prensibiyle hareket ediyor.

     

    Termo Teknik deprem sonrası süreçte de iş ortaklarına  kesintisiz ürün ve yedek parça sağlamaya, eğitim faaliyetleri ve toplantılarla teknik gelişimlerine destek sunmaya, ziyaretlerle bire bir iletişimi en üst düzeyde tutmaya ve her koşulda ortak çözümler geliştirmeye devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.