DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Termo Teknik Silüet Serisi ile şıklık, sağlamlık ve verimlilik bir arada

    Termo Teknik Silüet Serisi ile şıklık, sağlamlık ve verimlilik bir arada

    Yaşadığı ortama şıklık katmak, dekorasyonda çarpıcı renklerle uyumlu radyatör kullanmak  ve  daha iyi ısınmak isteyenler,  beyaz ve antrasit renklerde dört  farklı modele sahip  Termo Teknik Silüet Serisi’ni tercih ediyor .

     

    Avrupa’nın en büyük ısı sistemleri tedarikçileri arasında yer alan Termo Teknik’in Çorlu’da bulunan fabrikasında ileri teknoloji ve çelik sac kullanılarak üretilen, tasarımı ile kullanıcıların ince zevkine; sağlamlığı, yüksek ısıl verimliliği ve 15 yıl garantisi ile de bütçesine hitap eden Silüet Serisi radyatörler, farklı iki renk ve dekorasyon tarzlarına sahip modelleri ile mekanların şıklığına katkı sunuyor. Yaşadığı ortama renk ve estetik katmak isteyenlerin önde gelen tercihi olan  Silüet Serisi’nin,  Minima, Style, Vertica ve Latida modelleri bulunuyor.

     

    Minima, düz ve çizgisiz görünümüyle sadelik ve uyumun seçkin örneğini sunuyor. Parlak ön yüzeyi ile kullanıldıkları mekân ile bütünleşen radyatörler, dekorasyonda minimalizmi tercih edenlerin seçeneği oluyor.

     

    Style ve Latida ise yatay çizgili pürüzsüz yüzeyleri ile iç mekanların görünümünü zenginleştirmek  isteyenlere farklı ebat ve boyutlarda çok sayıda seçenek sunuyor.

     

    Mekânın yapısı dikey ve çizgili radyatör gerektirdiğinde Vertica, bulunduğu ortama dinamizm katan eşsiz yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

     

    Silüet serisi radyatörler taşıdıkları özellikler sayesinde, marka ve tasarım sahibi butik konut projelerin ve kalite tutkunu bireysel kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

     

    Antrasit Rengin Cazibesi

    Termo Teknik Silüet Serisi’nin antrasit renkte radyatörleri farklılık yaratıyor.Panel radyatörlerde alışılmış beyaz rengin yanında zevkli ve modern görünümlü bir alternatif sunan antrasit renk hem minimal, hem de retro ve rustik öğelerden esinlenen dekorasyonlara uyum sağlıyor.

     

    Modern dekorasyon renkleri arasında son yıllarda en çok tercih edilen renklerden olan antrasit; özellikle beyaz, kırık beyaz, açık gri ve bej tonları ile tam bir uyum içerisinde olmasının yanı sıra, dekorasyonda daha çarpıcı bir görünüm arayanlar için narenciye, açık pembe, lila, sarı, açık mavi tonlar ve parlak renkli zeminler ile de uyumlu bir kontrast yakalıyor.

     

    El Değmeden Üretim

    Termo Teknik’in Çorlu’da bulunan fabrikasında ileri teknoloji ile el değmeden üretilen  Silüet Serisi dikkat çeken yenilikçi tasarımın yanında sıkı bir test aşamasından geçiyor. Normalde 8 bar ve altında çalışması beklenen dekoratif panel radyatörlerin her biri, Termo Teknik üretim tesislerinde uluslararası EN 442 & BS EN ISO 9001 standardında üretilerek 13 bar’a kadar basınç testine tabi tutuluyor. Avrupa’nın tercihi olan benzersiz üst ızgara sadece Silüet Serisi’nde standart olarak bulunuyor.

     

    15 Yıl Garanti

    Termo Teknik’in profesyonel teknik tasarımları son kullanıcıya uzun yıllara yayılan kullanım ömrü sağlıyor. Termo Teknik tesislerinde üretilen Silüet Serisi kalitesinin bir göstergesi olarak 15 yıllık garanti belgesi ile birlikte standart olarak sunuluyor.

     

    Dünya Kullanıyor

    Termo Teknik, Silüet Serisi dünyanın farklı bölgelerinde beğenilerek kullanılıyor. Başta İngiltere olmak üzere Avrupa’nın tamamına ve aralarında ABD, Çin, Kanada, Rusya’nın da bulunduğu farklı kıtalardaki 50’yi aşkın ülkeye  ihraç ediliyor.

     

    Yıllardır ISO 500 listesinde en büyük sanayi şirketleri arasında yer alan Termo Teknik’in 2005 yılından bu yana toplam 9 kez ihracat şampiyonluğu bulunuyor.

     

    Web Sayfası

    Silüet Serisi dekoratif panel radyatörlerin seçkin tasarımlarını gözler önüne seren, eşsiz özellikleri hakkında detaylı bilgi “www. siluetradyator. com” adresinde bulunan web sitesinden alınabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.