DOLAR 32,5581
EURO 34,8385
ALTIN 2430,272
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Termo Teknik ürünlerinde uzun garanti süreleri

    Termo Teknik ürünlerinde uzun garanti süreleri

    Türkiye ve Avrupa’nın en büyük ısı sistemleri tedarikçileri arasında yer alan Termo Teknik’in ürünleri, uluslararası standartları aşan kalite ve sağlamlığa sahip bulunuyor. Termo Teknik, ürünlerine duyduğu güvenin sonucu olarak 15 yıla varan garanti süreleri sağlıyor.

    Türkiye’de uluslararası ısı sistemleri devi SRG’nin(Stelrad Radiators Group) iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik, İngiltere ve Türkiye’de üretilen kombi kazan grubu ile panel radyatör serisine uzun garanti süreleri veriyor.

    Türk tüketicisine Termo Teknik tarafından sunulan  ve servis desteği sağlanan ürünlerin garanti süreleri şöyle sıralanıyor:

    LOGIC

    İngiltere de Kraliçe Ödüllü (Quenn’s Award) tesislerde 110 yılı aşan tecrübe ile üretilen, Termo Teknik tarafından Türk tüketicisine sunulan LOGIC Premix Yoğuşmalı kombilerinin ilk çalıştırmasını 31 Aralık 2021 tarihine kadar yaptıranlara 3 yıl artı garanti hediye ediliyor. Böylece toplam garanti süresi 5 yıla uzuyor.

    LOGIC Premix Yoğuşmalı kombilerin c26/35 ve LOGIC c31/35 modelleri bulunuyor.  26/35, 26 kW ısıtma, 35 kW sıcak su kapasitesi; 31/35 ise 31 kW ısıtma, 35 kW sıcak su kapasitesi anlamına geliyor. LOGIC Kombiler, üstün üretim özellikleri ile uzun yıllar arıza yapmadan verimli çalışıyor.

    EVOMAX 2

    Türkiye’de, 2021 yılı Ocak ayında Termo Teknik tarafından kullanıcının beğenisine sunulan  EVOMAX’ın yeni modeli EVOMAX 2 duvar tipi yoğuşmalı kazanlar İngiltere merkezli “Yenilik, mükemmellik ve başarıya destek ödülü HVR Awards”a sahip bulunuyor. Merkezi ısıtma sistemlerinde kurulum, bakım ve kullanım kolaylığı açısından çok önemli avantajlar sağlayan ve kısa zamanda beğeni toplayan EVOMAX 2 duvar tipi yoğuşmalı kazanların 3 yıl garantisi bulunuyor.

    Tek kazan ile 42, 65, 90, 105, 125 ve 160 kW kapasite değerlerine sahip olan EVOMAX2, sadece radyatör ve boylerli sistemlerde ek kontrol paneline ihtiyaç duymadan, master kazan üzerinden 16 adet kazana kadar (Toplam 2560 kW = 2.200.000 kcal/h) kaskad bağlantı sağlıyor. Sistemde havuz ısıtması, güneş enerjisi ile uyumlu çalışma, klima santrali, nem alma santrali, kat istasyonu gibi bölümler olduğunda ise bu kez kaskad kontrol paneli kullanılarak 15 adete kadar kazan (Toplam 2400 kW = 2.000.000 kcal/h) kontrolü mümkün oluyor.

    Türkçe karakterli kullanıcı ara yüzü hem kullanıcı hem servis için kolay, hızlı kurulum ve işletme sağlıyor. Web server ünitesi ile kontrol panelinin birlikte çalıştırılması durumunda dünyanın herhangi bir yerinden kazan dairesine erişim sağlanabiliyor. Dahili atık gaz geri akım güvenlik klapesi, en düşük atık gaz seviyesi olan NOx Class 6, yüzde 97’ye varan mevsimsel verimlilik , sessiz çalışma, az yer kaplama, temiz ve şık görünüm gibi özellikleri ile EVOMAX 2, villa, toplu konut, okul, sanayi tesisleri ve hastanelerin tercihi oluyor.

    Termolux Klasik Radyatörleri

    Uluslararası standartlara uygun olarak üretilen, yüksek ısıl verimlilik sağlayan Termolux Klasik radyatörlerin garanti süresi 10 yıl. Sağlamlık, yüksek verimlilik ve kolay monte edilebilme özellikleri ile öne çıkan Termo Teknik Termolux Klasik Panel Radyatörler tesisat profesyonelleri ve kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

    Silüet Serisi

    Termo Teknik’in Çorlu’da bulunan tesislerinde üstün teknoloji ve çelik sac kullanılarak üretilen  Silüet Serisi panel radyatörler Minima, Style, Vertica ve Latida modellerinin 15 yıl garantisi  bulunuyor.

    Silüet Serisi Şık tasarımı, üstün kalitesi, dekoratif renkleri, kısıtlı mekanlara uygun ölçüleri, sağlamlığı ve verimi ile panel radyatör kullanma alışkanlıklarını değiştirecek özellikler taşıyor. Panel radyatörlerde alışılmış beyaz rengin yanında zevkli ve modern görünümlü bir alternatif olarak antrasit rengi de sunan Silüet Serisi, farklı öğelerden esinlenen dekorasyonlara uyum sağlıyor.

    Ürünlerine tam destek sunan Termo Teknik, Türkiye’nin tamamında, 180 yetkili servis ağı, 200’ün üzerinde bayi ve 500’ün üzerinde satış noktası ile tüketiciye ulaşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.