DOLAR 32,5959
EURO 34,8033
ALTIN 2496,524
BIST 9444,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TerraCity Alışveriş Merkezi misafirleriyle güvenle buluşuyor

    TerraCity Alışveriş Merkezi misafirleriyle güvenle buluşuyor
    22.06.2020
    A+
    A-

    Antalya’nın premium alışveriş merkezi TerraCity, pandemi sürecinin başından itibaren aldığı önlemleri, normalleşme döneminde de aynı hassasiyetle sürdürüyor. Misafirlerinin sağlıklı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmesi için hijyen kurallarını en üst düzeyde uyguladıklarının altını çizen TerraCity Alışveriş Merkezi Müdürü Gözde Hoşten, bu çerçevede gerçekleştirilen tüm resmi denetimleri de yüzde 100 başarıyla geçtiklerini ifade ediyor.

    ECE Türkiye tarafından yönetilen ve Antalya’da ayrıcalıklı alışverişin adresi olan TerraCity, normalleşme süreciyle birlikte misafirleriyle güvenle buluşmaya devam ediyor. Resmi olarak kapanmayan ve 20 Mart tarihinden itibaren sadece süpermarket hizmetiyle faaliyetlerini sürdüren TerraCity’de 1 Haziran itibarıyla 170 mağaza ile yeniden hizmete girdi. Sürecin başından itibaren Sağlık Bakanlığı tarafından bildirilen önlemlerin ve ilgili yönetmeliklerin tamamına uygun şekilde hareket eden TerraCity, Kamu Kuruluşları tarafından görevlendirilen ekipler tarafından haftalık olarak yapılan tüm denetimleri de eksiksiz olarak geçti.

    Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan TerraCity Alışveriş Merkezi Müdürü Gözde Hoşten, alınan önlemlere ilişkin şu bilgileri verdi: “11 Mayıs tarihinde TerraCity’de bulunan yaklaşık 50 mağaza yeniden faaliyete başladı. Ancak tam dönüş 01 Haziran itibarıyla oldu. Şu anda mağazalarımızın yüzde 95’i açık ve yönetmeliklere uygun şekilde hizmet veriyorlar. AVM ana girişlerinde istisnasız herkes için ateş ölçümünü hem elle hem de otomatik vücut ısı algılayıcılarıyla gerçekleştiriyoruz. Maskesiz girişe kesinlikle izin vermiyoruz. Ayrıca kapı giriş sayılarını dijital kamera sistemiyle takip ederek aynı anda içeride bulunabilecek kişi sayısını sınırlandırıyoruz. Restoran-kafe ve yemek katındaki oturma düzenini ve hijyen şartlarını da ilgili yönetmeliklere uygun şekilde sağladık. Çalışma saatleri dışında ULV gümüş-nano teknolojisi ile özel temizlik yapılan ortak alanlarımız ayrıca gün içinde de sık sık hijyen ekiplerimiz tarafından dezenfekte ediliyor.AVM iklimlendirmesini ise yüzde 100 taze hava ile sağlıyoruz. Müşteri asansörlerinde temassız kullanım için pedallar vasıtasıyla ayakla kontrol sağlayan bir sistem kurduk, tuvaletlerde ise kapılar için otomatik el sensörü kullanıyoruz. Ayrıca maske ve eldiven atıkları için alışveriş merkezimizin çıkış noktalarına özel tıbbi atık kutuları yerleştirdik.”

    AVM içinde sadece müşterilerin değil çalışanların güvenliği ve sağlığı için de önlemler alındığını hatırlatan Hoşten, “Çalışanlarımızın sağlığı önceliğimiz… Bu amaçla iş kıyafetleri ve kişisel hijyenin yanı sıra alışveriş merkezimizin görünmeyen yüzü olan yemekhane, giyinme odaları ve dinlenme odaları gibi tüm alanlarda da çalışma arkadaşlarımız için gereken tüm önlemleri aldık” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.