DOLAR 32,3279
EURO 35,0538
ALTIN 2296,342
BIST 9047,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tezmaksan’ın robotları MAKTEK Fuarı’nda görücüye çıkıyor

    Tezmaksan’ın robotları MAKTEK Fuarı’nda görücüye çıkıyor
    19.09.2022
    A+
    A-

    Türkiye talaşlı imalat sanayisinin önde gelen firmalarından Tezmaksan ile Dans Fabrika, 26 Eylül-1 Ekim 2022 tarihleri arasında makine sektörünün bölgedeki en büyük buluşmasına ev sahipliği yapacak olan MAKTEK Avrasya Fuarı’nda her zamanki yerini alıyor. Dans Fabrika’nın öncülüğünde yeni nesil teknolojik çözümleri ve robotlarıyla bir gösteriye imza atmaya hazırlanan Tezmaksan, ayrıca Emir Aşarı’yı da Nürburgring Dayanıklılık Şampiyonası’nda yarıştığı aracıyla birlikte fuarda ağırlayacak.

    Sürdürülebilir teknolojilerle bugünün ve geleceğin sanayi üretimine çözümler üreten Tezmaksan, Automation’s our passion (Otomasyon bizim tutkumuz) sloganıyla bu yıl da TÜYAP tarafından Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB) iş birliği ile 26 Eylül-1 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenecek MAKTEK Avrasya Fuarı’nda yerini alacak. Tezmaksan Genel Müdürü Hakan Aydoğdu, Avrasya bölgesindeki en önemli tedarikçilerini ve üreticilerini 7. kez bir araya getirecek olan fuarda, 17 ülkeye ihracatını gerçekleştirdikleri Cubebox modellerinin yanı sıra 5G teknolojisiyle makinelerin veri akış hızını 10 ms seviyesine düşürecek teknolojilerini tanıtacaklarını kaydetti. Fuar kapsamında Dans Fabrika dansçıları, Tezmaksan robotlarıyla özel koreografilerden oluşan bir gösteri gerçekleştirecek.

    Tezmaksan robotlarının partneri Dans Fabrika dansçıları

    Talaşlı imalat sanayisinin büyük aktörlerinin yer alacağı MAKTEK Avrasya Fuarı’nda Dans Fabrika dansçılarını ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını açıklayan Tezmaksan Genel Müdürü Hakan Aydoğdu, “Sektörümüz özelinde gerçekleştirilen fuarlarda eğlence faktörü çoğu zaman göz ardı ediliyor. Tezmaksan olarak bize yakışanı yapmak ve bu algıyı değiştirmek için dikkat çeken dans gösterilerine imza atan Dans Fabrika ekibini fuara davet ettik. Yenilikçi teknolojilerimizi fuarda yalnızca sergilemekle kalmayıp dansçılarla özel performansını da ziyaretçilerimize izleteceğiz. Özel bir konseptle hazırlıklarını sürdüren Dans Fabrika dansçıları, robotlarımızla görsel anlamda fuara renk katacak bir performansa imza atacak” dedi.

    Emir Aşarı yarış aracıyla MAKTEK Avrasya Fuarı’nda

    MAKTEK Avrasya Fuarı’nın konuklarından biri de motor sporlarının ilgiyle takip edilen yarışları arasında yer alan Nürburgring Dayanıklılık Şampiyonası’nda yarışan Emir Aşarı olacak. Şampiyonada üç yıldan bu yana Tezmaksan’ın ana sponsorluğunda mücadele eden ve takımı Max Kruse Racing ile genel sıralamada lider olan Aşarı, fuarda Audi RS 3 LMS TCR model aracıyla yer alacak. Sezonun 6 saatlik bir önceki yarışında kendi klasmanında zafere ulaşan Aşarı, sıralı şanzıman yerine DSG ile donatılan aracının teknik özelliklerini fuar ziyaretçileriyle paylaşarak yarış tecrübelerini anlatacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.