DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    The Bodrum EDITION sezonu Zen At Edition etkinliği ile kapattı

    The Bodrum EDITION sezonu Zen At Edition etkinliği ile kapattı
    08.11.2021
    A+
    A-

     

    Her yıl yoğun ilgiyle karşılanan ve katılımcıların zihin, beden ve ruhsal dinginlikle buluşarak gündelik yaşam karmaşasından uzaklaştığı Zen at EDITION etkinliğinin üçüncüsü The Bodrum EDITION’da gerçekleşti. The Bodrum EDITION sezonu Türkiye ve dünyadan sağlıklı yaşama dair önemli ipuçları paylaşan alanında uzman isimler, yaratıcı atölyeler eşliğinde misafirlere unutulmaz bir deneyim yaşatarak kapattı

    Yalıkavak Körfezi’nde yer alan ve gerçek bir Ege cenneti olan The Bodrum EDITION, Türk Rivierasının masmavi sularına bakan eşsiz manzarası ve 21.yüzyılı yenden yorumlayan mimarisiyle misafirlerine eşsiz deneyimler sunmaya devam ediyor.

     

    Türkiye’nin büyüleyici Turkuaz Kıyısında yer alan, Ian Schrager ve Marriott International iş birliği ile açılan The Bodrum EDITION, düzenlendiği her yıl yoğun ilgiyle karşılanan Zen at EDITION etkinliğinin üçüncüsünü gerçekleştirdi. Meksika’dan doğan ve el yapımı koleksiyonlarıyla bireyleri yaşamı tam oldukları gibi deneyimlemeye ve iç yaratıcılıklarını, çekiciliklerini ve güçlerini serbest bırakmaya teşvik eden CARAVANA sponsorluğunda gerçekleşen Zen at EDITION, meditasyon, sağlıklı beslenme ve yola çıkış teması doğru nefes kullanımı ile ilgili önemli bilgileri katılımcılarla paylaştı. Tüm katılımcıların zihin, beden ve ruhsal dinginlikle buluştuğu Zen at EDITION keyifli atölyeleriyle de misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşattı.

     

    ETKİLEYİCİ PROGRAMA İLGİ BÜYÜKTÜ

     

    Zen at EDITION etkinliğinde yerli ve yabancı en tanınan yaşam koçları ve gurularının birlikte hazırladığı ruhsal inziva pratiğine geçiş niteliğindeki yoga atölyeleri,  meditasyon seansları, aktif ve dinamik nefes çalışmaları, beden ve ruh bütünlüğünü sağlayan terapiler misafirlerden yoğun ilgi gördü. Kitchen Bodrum ve Morena’da sunulan keyifli tadımlarla renklenen Zen at EDITION etkinliğinde nefes terapisti Cansu Durucan, yoga eğitmeni Mahir Aydoğan, Music Medicine kurucusu Dimitros, Astroloji uzmanı Ceyda Tavukçular ve Aromaterapist Anna Batyra’nın imza attığı keyifli etkinlikler misafirlerden tam not aldı. Burcu Kutluk moderatörlüğünde gerçekleşen Zen at EDITION etkinliğinde ilgi gören bir diğer ismi Amber Joy Rava’nın kapanışda gerçekleştirdiği büyüleyici ateş dansı tüm misafirlerin hayranlığını kazandı.

     

    Turkuaz Sahili’nin mücevheri Bodrum’un büyülü mabedinde, adeta gizli bir cennet köyü olan The Bodrum EDITION, mutlu ve sakin bir gerçekliğe kapı açıyor. Bir otelin sadece uyumak için gidilen bir yerden fazlası olduğunu bilenler için, bir buluşma yeri, kültür ve rahatlama merkezi, zor kazanılan boş zamanı yaşam dolu geçirmek için kurulmuş bir sığınak olarak gören Schrager sadece bir otel yaratmakla kalmayıp entegre bir deneyim, şehir içinde küçük bir şehir sunar.

     

    The Bodrum EDITION Hakkında

    Bodrum yarımadasının Batı tarafında, Yalıkavak Marina’ya yalnızca üç kilometre mesafede konumlanan The Bodrum EDITION, pek çoğu Ege Denizi’ne bakan ve kendi balkonu, bahçesi veya özel havuzuna sahip olan 108 misafir odası, suit ve villalardan oluşuyor. Otelin tasarımında infinity havuz ve bahçe lounge’larının yanı sıra içerisinde Türk Hamamı, spor salonu ve özel bungalovlara sahip olan ve benzersiz bir beach club sunan sanat eseri niteliğinde bir spa deneyimi de bulunuyor. Otelin eşsiz yemek ve içki deneyimi kapsamında, 2 adet bar, koya bakan gurme bir barbekü, gece kulubü ve günlük lezzetler sunan alternatifler bulunuyor. Otelde yer alan 1200 metrekarelik açık ve kapalı etkinlik alanları ise toplantı stüdyoları, toplantı odaları ve bir adet balo salonundan oluşuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.