DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    The Future of Luxury etkinliği Zorlu Center PSM’de gerçekleşecek

    The Future of Luxury etkinliği Zorlu Center PSM’de gerçekleşecek
    15.08.2020
    A+
    A-

    Luxury hizmet veren Oteller , Lüks Property, lüks yazlık, konut   ve rezidansların, AVM ve  lüks araç firmalarının  katılacağı etkinlik kayıp geçen bir dönem sonrası  2021 için çok önemlidir.

    Yurtdışından 120 Lüks alıcı sağlayan acentaların  katılacağı etkinliğin  başlıca amacı Türkiye’deki Dünya çapında Lüks ürünleri Dünyayla buluşturmaktır.

    20 Ekim 2020 tarihinde yapılcak konferansta gerçek lüx tüm boyutlarıyla tartışılacak ve “ yeni lux “ kavramı üzerinde çeşitli paneller yapılacaktır.

    Gelecek misafirlerin çoğu Ukrayna, Rusya, Özbekistan,  Kazakistan, Almanya, İngiltere, Kanada  ve İsviçre’den oluşuyor.

    Rusya ve Ukrayna’dan gelecek firma yetkilileri kendi lüks müşterilerinin İstanbul, Antalya, Bodrum, ilgisinin ve programlarının gittikçe arttığını ifade etmektedirler.

    Özellikle İstanbul giderek bir Pazar olmak yolunda.

    Lüks alıcı için konfor  herşeyden daha önemli ancak covid 19 sonrası yeni lüks kavramında artık güvenlik belkide birinci sıraya yerleşeceği düşünülüyor.

    Etkinlik 1 tam gün sürecek,  konferans ve birebir görüşmelerle devam edip akşamında Sunset Grill Bar’da Gala gecesiyle tamamlanacaktır.

    Luxury Konferansta tarihçi, yazar Saffet Emre Tonguç lüks anlayışını ve yeni lüks kavramını izleyicilere aktaracaklar.

    The Future of Luxury etkinliği Covid 19 ile ilgili modern önlemler ve kurallar uygulanarak yapılacaktır ve konuyla ilgili çalışan firmalarla işbirliği yapılmaktadır

    PSM Zorlu şehrin en merkezi ve kullanışlı konumunda yıl boyu çeşitli konser ve etkinliklerin yapıldığı Dünyaca ünlü bir merkezdir ve aynı zamanda lüks tüketimin merkezlerinden biridir.

    The Future of Luxury için gelecek firmalar kendi müşteri özellikleri içerisinde lüks tüketim dahilinde, özel uçakla veya business class uçuşlar, lüks property, Lüks oteller, rezidanslar olmakla beraber, limousine servis araçlar, alışveriş,  residans, işyeri, ev satın almanın yanısıra pahallı harcamalar yapan turistler aynı zamanda ülkemizde tedavi yaptırıyorlar…

     
    5 yıldızlı lüks oteller, lüks property projeleri,  lüks yazlıklar, konutlar, işyerleri, rezidanslar, Alışveriş merkezleri, Limuzin servis araç firmaları, Turistik alışveriş firmaları, lüks medikal servis veren kuruluşlar etkinliğe katılabilirler.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.