DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    The Hammers Awards 2021’den Tatilsepeti’ne altın ödülü

    06.11.2021
    A+
    A-

    Bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen The Hammers Awards töreninde, ödüller sahiplerini buldu. Pazarlamasyon Kurucu ve CEO’su Necip Murat‘ın sunumuyla gerçekleşen The Hammers Awards kazananları; Sector Hammers, Channel Hammers ve Special Hammers olmak üzere 3 ana kategori ve 41 alt kategoride ödüllerine sahip oldu.

    Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, Special Hammers kategorisinde Optimum Bütçe ile Harikalar Yaratanlar olarak altın ödülü almaya hak kazandı.

    Geçtiğimiz aylarda düzenlediği “Influencer Academy” programı ile sektörde bir ilke ev sahipliği yapan Tatilsepeti, düzenlediği program ile seyahat etmeyi sevip kendini fotoğrafçılık, video ve blog yazarlığı gibi alanlarda yetiştirmek isteyenleri, iletişim ve sosyal medya dünyası konusunda uzman farklı konuşmacılar ile bir araya getirdi. Uzmanların online ders anlatımları ile teori dersleri verdiği ve tecrübelerini aktardığı Influencer Academy’de, katılımcılar farklı ödev ve sınavlara tabii tutuldu. Influencer Academy programına katılan 1132 kişi için, 5 ana kategoride 40 oturum gerçekleştirilirken, 8 hafta süren yayınlar sonunda, influencer içerikleri 100 milyona yakın erişim ve 2 milyona yakın etkileşim aldı. Toplamda, 11 bin üzeri kişiyle gerçekleşen Influencer Academy programı ile 100 milyona yakın kişiye erişildi.

    Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması ve sektörde ilklere imza atmak adına özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, gelecek dönemde de birbirinden yaratıcı projelerini hayata geçirmeye devam edecek.

    Tatilsepeti hakkında: 

    Temelleri 2002 yılında atılan Tatilsepeti, 2004 yılından bu yana yüz binlerce kişiye tatil servisi sunan bir turizm portalıdır. Yıllık 25 milyonu tekil olmakla beraber toplamda 63 milyonun üzerinde ziyaretçi sayısıyla Türkiye’nin önde gelen turizm portallarından biridir. Yurt içi online satışta sektörün öncülerinden olan Tatilsepeti, 2009 yılında dünyanın en büyük otel tedarikçilerinden Expedia ile anlaşma yaparak yurt dışı tatil satışına da başlamıştır.

    Tatilsepeti; en geniş ürün seçeneği, en doğru bilgi, en uygun ödeme koşulları ve müşteri odaklı satış öncesi – sonrası hizmetleriyle misafirlerine bir tatil sitesinden beklediklerinin de ötesinde, bir tatil alışverişi deneyimi sunma misyonuyla hareket etmektedir. Türkiye’nin en saygın tur operatörleri, 4.500’den fazla yurt içi, 350 binden fazla yurt dışı oteli, yılda 7.000’in üzerinde yurt içi – yurt dışı turu, uçak bileti ve araç kiralama hizmetlerini, Tatilsepeti, çatısı altında sunmaktadır.

    İnsanların tatil ve seyahat ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlayarak onlara en kaliteli hizmeti sunmayı hedefleyen Tatilsepeti, tatil denildiğinde ilk akla gelen internet turizm markası olarak kendini konumlandırmaktadır. Tatilsepeti, deneyimli danışmanlardan oluşan 200 kişilik çağrı merkezi, bu vizyonu gerçekleştirmede çok önemli bir role sahiptir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.