DOLAR 32,3316
EURO 35,0306
ALTIN 2283,747
BIST 8981,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Thin Line ile beyazın tüm saflığı evinize yansısın

    Thin Line ile beyazın tüm saflığı evinize yansısın
    19.04.2017
    A+
    A-

    Beyazın asil ve zarif etkisini yaşam alanlarına taşımak isteyenler için Sur Çelik Kapı, Thin Line modeliyle takipçilerinin karşısına çıkıyor. Baharın canlanışını evlere yansıtan Thin Line, estetik duruşunun yanı sıra son derece emniyetli teknolojisiyle de hayranlık uyandırıyor.

    Renklerin kullanıldıkları mekanı estetik ve anlamsal olarak değiştirdiğinin farkındalığıyla Sur Çelik Kapı, beyazın en saf halini yaşam alanlarına Thin Line ile taşıyor.

    Saflığın dışa açılan hali…
    Görsel tasarımı kolay kullanım ve üst düzey güvenlik sistemiyle buluşturan Thinline, kumlu cam tasarımıyla da, dinlendirici, huzurlu ve zarif bir yaşam alanı isteyenlerin tercihi oluyor. 14’lü kilit sistemine sahip olmasının yanı sıra MDF kasa üzerine polivinil kaplama ile dizayn edilen Thin Line, beyaz rengin dışında kullanıcısının seçtiği renge göre de tasarlanabiliyor.
    Şık, kaliteli ve sıradanlıktan uzak tasarımıyla Thin Line, Sur Çelik Kapı’nın takipçilerini bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.