DOLAR 32,5406
EURO 34,9852
ALTIN 2436,805
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    thyssenkrupp Asansör, hijen ve güvenlik kurallarına dikkat çekti

    thyssenkrupp Asansör, hijen ve güvenlik kurallarına dikkat çekti
    29.04.2020
    A+
    A-

    Dünyanın lider asansör firmalarından thyssenkrupp Asansör, 28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’nde binalarda, özellikle sağlık ve kamu tesisleri gibi kritik önemli olan yapılarda kentsel hareketliliği sağlama sorumluluğunun önemini anlattı. Bu bilinçle şirketin endüstrinin sağlık ve güvenlik normlarını daha da geliştirerek hizmetlerinin tüm müşteriler için tamamen kullanılabilir kalmasını sağlamak için her türlü çabayı gösterdiğini iletti.

    thyssenkrupp Asansör servis ekipleri, tüm asansör ve yürüyen merdiven sistemlerinin kullanılabilirliğini sağlamak için önleyici bakım faaliyetlerine ve arıza hizmetine devam etmektedir. Çağrı merkezimiz 7/24 hizmete devam etmekte ve tamamen operasyonel durumdadır.

    thyssenkrupp Asansör, gerek dünyayı gerekse ülkemizi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle geçilen bu zor dönemde hükümet ve sağlık otoritelerinin belirlediği tavsiyelerin yanısıra ekstra önlemler alarak hem çalışanlarının hem de kullanıcıların sahalardaki özel koşullara uymasını ve güvenliklerini sağlamaktadır.

    thyssenkrupp Asansör, Covid-19 sürecindeki sorumluluk bilinciyle salgının yayılmasını azaltmak üzere kullanıcıların dikkat etmesi gereken kuralları sıraladı.

    Kullanıcıların yapması gerekenler:

    • Asansörü mümkün olduğunca az kişiyle kullanın,
    • Asansör düğmelerine doğrudan dokunmaktan kaçının; eldiven kullanmaya özen gösterin,
    • Kabin duvarlarına yaslanmaktan kaçının ve küpeştelere dokunmayın,
    • Her yolculuktan sonra ellerinizi yıkayın.

    Asansör temizliğinde yapılması gerekenler:

    • Asansörün kullanılmadığı zamanlarda havalandırmayı artırmak için asansör kapılarını daha uzun süre açık tutun.
    • Asansörün temizliğini, tercihen her saat, özellikle çağrı düğmeleri ve kabinin iç kısımlarının yoğunlaştırın.
    • Asansör temizliğini, Covid-19 risk grubunda olmayan kişilerce yapmaya çalışın.
    • thyssenkrupp Asansör ayrıca hijyen seviyelerinin korunmasını sağlamak için yürüyen merdivenlerin temizlenmesi için özel çözümler sunmaktadır.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.