DOLAR 32,5088
EURO 34,9418
ALTIN 2434,308
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a ziyaret

    Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a ziyaret
    07.06.2023
    A+
    A-

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede yeni Ticaret Bakanı Ömer Bolat oldu. Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan da Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı makamında ziyaret etti. Sektör temsilcileri olarak başarı dileklerini ilettiler. TÜGEM Başkanı Akdoğan ziyaret sonrası şu açıklamalarda bulundu: “Göreve gelir gelmez bizleri makamında samimi ve sıcak bir şekilde ağırlamasından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. İlerleyen zamanlarda sektörümüz ile ilgili detaylı bir toplantı gerçekleştirerek sektörel sorunlarımızın çözümü noktasında üstümüze düşecek tüm görevlere ve çalışmalara hazır olduğumuzun sözünü veriyoruz.”

    “SEKTÖREL TALEPLERİMİZİ İLETTİK”

    Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik çerçevesinde emlak işletmelerinin Ticaret Bakanlığı’nın denetim ve gözetiminde olduğunu ifade eden Akdoğan, Ankara’ da ziyaretlerine devam etti. Ticaret Bakanı Yardımcısı Sezai Uçmak’ ı makamında ziyarette bulundu. Ardından Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Daire Başkanı Özgür Karacaoğlu’nu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Tahkim Kurulu Hukuk Müşaviri İbrahim Bayar ve Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkârlar ve Kooperatif Genel Müdür Yardımcısı Seçkin Cenkış’ı ziyaret ederek sektörel taleplerini ilettiler. Akdoğan yaptığı ziyaretlerle ilgili: “Sektörel taleplerimizi ilettik ve yapabileceğimiz iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.