DOLAR 32,6172
EURO 34,7179
ALTIN 2509,87
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TOKİ Başkanı Ömer Bulut, idare çalışanları ile bayramlaştı

    TOKİ Başkanı Ömer Bulut, idare çalışanları ile bayramlaştı
    08.07.2022
    A+
    A-

    Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, İdarenin Ankara hizmet binasında çalışan TOKİ ekibiyle bayramlaştı.  Personelin kurban bayramını kutlayan Bulut, TOKİ gibi bir kurumda ve bu ekiple çalışmaktan onur duyduğunu ifade etti.

    TOKİ olarak yoğun bir mesai ile çalıştıklarını belirten Bulut, bayram tatili öncesi gelenekselleşmiş hale gelen bayramlaşma törenini gerçekleştirmek için bir araya geldiklerini kaydetti.

    TOKİ tarafından, “herkes için konut”, “insanca yaşam” ve “ekonomik olarak ulaşılabilir konut” hedefi doğrultusunda, 1 milyon 100 bin konuta ulaşıldığını kaydeden Bulut, sosyal konut, kentsel dönüşüm, afet sonrası konut üretimi, tarım köy uygulamaları, millet bahçeleri, sosyal donatı ve yurtdışı uygulamaları ile tüm dünyanın örnek aldığı bir sosyal konut modeli ortaya konulduğunu dile getirdi.

    Bulut, deprem, sel ve yangınların yol açtığı yaraların sarılması için yapımı başlatılan ve kısa sürede büyük bir kısmı tamamlanarak teslim edilen konut projeleri ile vatandaşların barınma ihtiyaçlarının karşılanması için azami gayret gösterildiğini vurguladı.

    TOKİ tarafından 179 bin konutun dönüşümünün sağlandığını, 45 ilde 108 proje yürütüldüğünü kaydeden Bulut, yaklaşık 73 bin konutun plan, proje ve inşa sürecinin devam ettiğini söyledi.

    Bulut, “20 yılda sosyal konut üretiminde başlattığımız kampanyalar gibi, vatandaşlarımızın alım güçlerini dikkate alarak Ağustos ayında yeni bir sosyal konut kampanyası başlatılacaktır. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. İl ve ilçelerimizde binlerce konut üretmeye, vatandaşlarımıza yuva kurmaya, kentsel dönüşümlerle şehirlerimizi yenilmeye devam edeceğiz.” dedi.

    Personelin bayramını tebrik eden Bulut, “Bayramlarını başka şehirlerde kutlayacak; ailesini, sevdiklerini ziyaret edecek olanlara kazasız, belasız hayırlı yolculuklar diler, Kurban Bayramı’nın hepiniz için huzurlu ve mutlu geçmesini temenni ederim.” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.