DOLAR 32,5815
EURO 34,6832
ALTIN 2521,476
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TOKİ’nin Sakarya Sapanca konutları temmuzda teslim edilecek

    TOKİ’nin Sakarya Sapanca konutları temmuzda teslim edilecek
    24.06.2018
    A+
    A-
    TOKİ tarafından Sakarya’nın Sapanca ilçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 740 konut temmuz ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek.

    Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerini yürüten Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yerel yönetimlerle işbirliği içinde ülkemizin her bölgesinde şehirleri riskli yapı ve sağlıksız çevreden arındırarak, konut sahiplerine güvenli yapılar ve günün ihtiyaçlarına yanıt veren çağdaş yaşam alanları sunmaya devam ediyor.

    Afet riskinin ve çarpık kentleşmenin yoğun olduğu şehirlerde, farklı ihtiyaçları ve değişimleri göz önüne alarak kentsel dönüşüm projeleri yürüten TOKİ, Sakarya’nın Sapanca ilçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 nitelikte inşa edilen 740 konutu temmuz ayında hak sahibi vatandaşlara teslim edecek.

    71 metrekare ve 130 metrekare arasında yerel mimari, mahalle kültürü ve yatay mimari anlayışıyla inşa edilen Sakarya Sapanca Kentsel Dönüşüm konutları çevre düzenlemeleri, donatı alanlarıyla bütün sosyal ihtiyaçlara cevap verecek.

    Konutların satışları, 142 bin TL’den başlayan fiyatlarla yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 peşinat ve 96, 108, 180 ve 120 ay vade seçenekleri tamamlandı. Proje kapsamında ayrıca vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak 35 dükkân da inşa edildi.

    İnşa edilen proje ile çarşısı, meydanı, parkı, peyzajı ve sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan ve aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezi oluşacak. Projede semt kültürünü barındıran mahalle kültürü yaşayacak. Sapanca projesi, içinden cadde geçen, etrafında dükkânların, spor alanlarının, caminin ve çarşının olduğu bir mahalle konsepti ile inşa edildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.