DOLAR 32,2202
EURO 35,1028
ALTIN 2462,058
BIST 10319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tolga Ülkealan: Huzur ve ferahlık birleşiyor

    Tolga Ülkealan: Huzur ve ferahlık birleşiyor
    19.10.2018
    A+
    A-

    Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, bazı projelerin konut kavramını doldurmadığını belirterek yükselen yeni projeleri için “aydınlık, kullanılabilir, ferah alanlar” vurgusu yaptı…

    Konut alacaklara özel açıklamalarda bulunan Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş’nin 3. Kuşak temsilcisi Tolga Ülkealan önem verilmesi gereken detayları paylaşırken yaşam alanının kullanılabilir olmasına dikkat çekiyor. Projelerinde en çok önem verilen detayın huzur, rahat hareket edilebilecek geniş alanlar ve güvenliğin bir arada olduğunu vurguluyor. Tasarlarken ailelerin yaşayabileceği geniş alanlar planlanan projede 10.000 m2 alan üzerinde 2 konut kulesi, 1 yatay blok inşa ediliyor. 2+1, 3+1+1, 5+1+1 ve 6+1+1 daire seçeneklerinin bulunduğu proje, +1 konsepti ile geniş mekanlarda konfor sunuyor.

    Geniş Mutfaklar Büyük Mutluluklar

    Çocuklu ailelerin rahatlıkla kullanabileceği ortak yaşam alanları projeye büyük ilgi uyandırıyor. Çocuklu ve geniş ailelerin birlikte daha fazla vakit geçirmesini sağlayacak 24 m2 ve 48 m2 arasında değişen büyüklüklerde ada mutfakları ile proje, mimari olarak benzerlerinden ayrılmaktadır. 6.950 m2 yeşil alana sahip projede üst peyzaj alanında araç trafiği yoktur. Bu sayede yeşil ile iç içe insanların güvenlikli şekilde site içinde dolaşması sağlanmış ve yeşili bol, sadece çocuklara ait çocuk oyun alanları, yapay gölet, yürüyüş yolları ile ıhlamur ve kiraz ağaçlarının yer aldığı peyzaj alanları bulunmaktadır.

    Güneş Alan Aydınlık Mekanlar

    Güneş alan 3 cepheli aydınlık mekanlar için yüksek tavan ve geniş camlar, daha çok mahremiyet için yan komşuyla ortak duvar olmaması, site içinde çocukları huzurla bırakabilmek için güvenli alanlar ve her daire için bağımsız kapalı otopark büyük bir konfor sunmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.