DOLAR 32,5324
EURO 34,9496
ALTIN 2439,976
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tommee Tippee emziklerinin renkli dünyasını keşfedin

    Tommee Tippee emziklerinin renkli dünyasını keşfedin
    27.08.2020
    A+
    A-

    Anneler ve babalar bebeklerinin sakin ve huzurlu gördüklerinde daha da mutlu olurlar. Bebeklerin hıçkırıklarını gülümseyemeye ve uykuya dönüştürmeyi kolaylaştıran yeni Tommee Tippee emzik serisi, bebekler tarafından kabul görmüş simetrik ortodontik emzik ucuyla bebeklerin doğal ağız gelişimi destekleyerek, emziği ağzında tutmasını kolaylaştırıyor. Seride uzay temalı fosforlu renkleriyle göz alan gece emziklerinden, canlı renklerde hayvan desenleriyle tasarlanan Fun Style serisine, farklı desen ve konseptlerde emzikler bulunuyor.

    Sektörün en büyük yerli üreticisi olan Burda Bebek Ürünleri’nin distribütörlüğünü yaptığı Tommee Tippee, geliştirdiği yeni emzik serisi ile fonksiyonelliği ve tasarımı bir araya getiriyor. Farklı renk, desen ve tasarımlarda hazırlanan emzikler, bebekler tarafından kabul görmüş simetrik ortodontik şekli ile bebeklerin emziği kabul etmesini kolaylaştırıyor ve doğal ağız gelişimini destekliyor. Hıçkırıkları ve çığlıkları sakinliğe, gülümsemeye ve uykuya dönüştürmek için geliştirilen seri, göz alıcı renkleri ve desen çeşitliliği ile de öne çıkıyor.

    Tüm Tommee Tippee emzikler bebek onaylı emzik ucuna sahip oldukları için diğer emzikler arasında geçiş yapmak da kolaylaşıyor. Bebekler için daha tanıdık bir his yaratmak için biberon ucuna benzer şekilde tasarlanan emzik uçlarıyla dikkat çeken Tommee Tippee emzikleri sadece farklı konseptleriyle birbirinden ayrışarak, hem bebeklere hem de ebeveynlere renkli ve keyifli bir deneyim vaat ediyor.

    Fosforlu ya da sade

    Bebeğin hassas cildinde oluşabilecek tahrişleri en aza indirgemeye yardımcı olan Fun Style serisi emzikler ise delikli yapısıyla gelişmiş bir hava akımı sağlıyor. Canlı renkleriyle dikkat çeken seride birbirinden farklı hayvan desenleri de bebekler kadar ailelerinin de ilgisini çekecek. Hayvan desenlerden vazgeçemeyen ama daha soft, pastel renkleri tercih eden anneler ise Anytime emzikleri tercih edecek. Yalın tasarımıyla klasik emziğe farklı bir görünüm katan Urban serisinin yanı sıra uyku temalı ay ve yıldız desenli, fosforlu renklere sahip Gece Emzikleri de geceleri emziğin görünmesini sağlayarak anne babalara yardımcı oluyor.

    Bünyesinde Türkiye’nin lider anne ve bebek ürünleri markalarından Wee Baby ile birlikte MyCey ve Bebsi markalarını bulunduran Burda Bebek Ürünleri, aynı zamanda da İngiltere’nin 1 numaralı anne bebek ürünleri markası olan Tommee Tippee’nin ve ayrıca Kietla ve Freeds’in distribütörlüğünü yapıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.