DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tommee Tippee Gelişmiş Anti-kolik biberon ile bebekler daha mutlu

    Tommee Tippee Gelişmiş Anti-kolik biberon ile bebekler daha mutlu
    21.10.2020
    A+
    A-

    Anne babalar için bebeklerinin sağlıklı ve huzurlu olması her zaman önceliktir. Bebeklerde sık görülen kolik hem bebekleri huzursuz eder hem de ebeveynler için endişe yaratır. Bebeklerdeki gaz sancısını azaltmak için ödüllü, anne memesine en yakın uca sahip biberonunu anti-kolik teknolojisiyle bir araya getiren Tommee Tippee, Gelişmiş Anti-kolik Biberon ile sıkıntı yaratan bu sancıları yüzde 80 oranında azaltıyor. 

     

    Eşsiz valf sistemi sayesinde bebeğin daha az hava yutarak daha fazla süt emmesini sağlayan ve böylelikle koliği %80* oranında azaltan Gelişmiş Anti-kolik Biberon, sıradan biberonlardan farklı çalışarak bebekler için özel bir beslenme deneyimi yaşatır. Isıya duyarlı tüpü sayesinde sütün bebek için uygun sıcaklıkta olup olmadığı kolaylıkla anlaşılır.

     

    Daha az hava daha çok gülümseme

    Tommee Tippee Gelişmiş Anti-kolik Biberon, süt akışını kolaylaştırmak ve bebeklerin hava yutmasını engellemek için 3 adet benzersiz anti-kolik teknolojisi kullanır. Hava tüpün içinden biberonun tabanındaki boşluğa güvenli bir şekilde girerek sütün içindeki havayı çeker. Böylelikle kolik de denen gaz sancısını büyük oranda azaltarak, bebeğin ve anne babaların hayatını kolaylaştırır. Anti-kolik tüpünün tabanında bulunan yıldız valf, sütün tüpe karışıp yukarı çıkmasını önleyerek sızdırmayı engeller. Böylece  % 80 daha az gaz, tükürük ve % 100 daha fazla gülümseme ile rahatlık sağlar.

     

    Anne memesine en yakın dokulu biberon ucu

    Gelişmiş Anti-kolik Biberon’un ucu, anne memesine benzer yapısıyla doğala en yakın olma özelliğine sahip.  Bebeklerin hassasiyetlerine göre geliştirilen biberon ucu, sağlıklı beslenmelerine de olumlu katkı sağlıyor.

     

    Isı algılama tüpü ile ideal sıcaklık

    İçinde bulunan ısıya duyarlı hassas tüp sütün sıcaklığına göre renk değiştirerek bebekler için en uygun sıcaklığı bulmaya yardımcı olur. Süt sıcaklığını görmek için sütü tüpe 5 saniye boyunca damlatın, pembe renk sıcak, mor ılık, mavi ise soğuk olduğunu gösterir.

    Bebek büyüdükçe akış da değişir

    Sürekli büyüyen bebeğe ayak uydurmak için farklı akış hızları sunan Gelişmiş Anti-kolik Biberonla 0 + ay boyunca yavaş akış, 3+ ay boyunca orta akış ve 6+ ay boyunca hızlı akış öneriliyor.  Eğer bebeğinizin biberonun içinde bulunan sütü bitirmesi 20 dakikanın üzerine çıkıyorsa, biberonu emerken zorlanıyorsa bir üst akış hızına geçme zamanı da gelmiştir.

    Bünyesinde Türkiye’nin lider anne ve bebek ürünleri markalarından Wee Baby ile birlikte MyCey ve Bebsi markalarını bulunduran Burda Bebek Ürünleri, aynı zamanda da İngiltere’nin 1 numaralı anne bebek ürünleri markası olan Tommee Tippee’nin ve ayrıca Kietla ve Freeds’in distribütörlüğünü yapıyor.

    * Çocuklarının kolik semptomlarını azaltmak için bu ürünü kullanmayı deneyen 210 anne babaya sorduğumuzda, % 80’i, biberonun semptomları başarıyla azalttığını kabul etmiştir (Haziran 2017).

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.