DOLAR 32,3376
EURO 35,1975
ALTIN 2246,672
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Torkam E5”te dairelerin metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak

    “Torkam E5”te dairelerin metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak
    27.07.2018
    A+
    A-

    Torkam İnşaat tarafından inşasına başlanan “Torkam E5” projesinde 28 Temmuz 2018, Cumartesi günü satışlar başlayacak. Küçükçekmece’de, E5 Otoyolu bitişiğinde  yer alan “Torkam E5”te dairelerin metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

    TOKİ tarafından satışa sunulan Küçükçekmece – E5 Otoyoluna cephe konumundaki arsa ihalesini kazanan Torkam İnşaat, merakla beklenen projenin detaylarını paylaştı.

    İhalenin yapıldığı günden itibaren gayrimenkul yatırımcılarının yakından takip ettiği proje, Torkam E5 markasıyla 28 Temmuz 2018,  Cumartesi günü satışa sunuluyor.

    BÖLGENİN AKTARMA AKSI HALİNE GELİYOR

    Bölgenin en hareketli noktasını oluşturan Torkam E5 projesi, E5 Otoyolu’na bitişik konumunun yanı sıra, hemen kapısına gelecek Metro durağıyla da benzersiz bir konuma erişiyor.

    Projenin yanıbaşındaki Metrobüs Durağı ve E5 üzerindeki ulaşım hacmine, Yenikapı – Sefaköy Metro hattı da eklendiğinde Torkam E5, ekstra olarak günlük 700 bin kişiyi aşan bir aktarma aksı haline gelecek.

    Rezidans daireleri, ofis ve dükkanlarıyla tüm bölgenin yeni merkezi olarak geliştirilen proje, Millet Bahçesi projeleri kapsamında yakın bir dönemde dönüştürülecek Atatürk Havalimanı’nın da tam karşısında yer alıyor.

    YATAY MİMARİ VE 896 ARAÇLIK DEV OTOPARK

     

    3 kattan oluşan, yatay mimarisiyle yenilenen bölgenin gelişiminde örnek olarak konumlanacak proje, yaklaşık 21 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Metro durağı ile bütünleşecek bir yapıda tasarlanan Torkam E5projesinde zemin altında (-7) kat bulunuyor.

    Toplam inşaat alanı 127 bin metrekareye ulaşan proje ile bölgeye 234 rezidans daire, 117 ofis ve 310 cadde dükkanı ile 896 araçlık otopark kazandırılacak.

     

    AVANTAJLI FİYAT DÖNEMİ

    Satış öncesinde yoğun bir talebin geldiği projede, ilk satış dönemine özel olarak metrekare fiyatları, bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik seviyelerde tutuldu.

    Banka aracılığıyla 120 ay vade ve 0,98 faizli satışların da yapılacağı projede, dairelerin başlangıç metrekare fiyatı 7.500 TL olarak belirlendi.

    1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde oluşturulan rezidans dairelerin büyüklükleri ise 54 m2 ile 124 m2, ofisler ise 78 m² ile 178 m² arasında değişiklik gösteriyor.

    İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimlerin Ekim 2020’de yapılması planlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.