DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Toros and Partners’ın yenilikçi bakış açısına IF Design ödülü

    Toros and Partners’ın yenilikçi bakış açısına IF Design ödülü
    01.03.2024
    A+
    A-

    Estetik anlayışını, sanat ve teknoloji ile birleştirerek anlatacak hikayesi olan ve iyi hissettiren mekan tasarımlarıyla dikkat çeken Toros and Partners, dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan IF Design Award 2024 ödülünü kazandı. Ödül için bu sene 72 ülkeden başvuran 10.800 eser farklı kategorilerde yarıştı.

    Türk mimar ve tasarımcılar, uluslararası arenada varlık göstermeye ve başarılı çizgilerini sürdürmeye devam ediyor. Son yıllarda pek çok başarılı işlere imza atan Toros and Partners, dünyanın en prestijli ödüllerinden Almanya merkezli IF Design Award yarışmasında ödüle layık görüldü.

    Ödül Töreni Nisan’da Berlin’de

    Her yıl merakla beklenen IF Design Award, Nisan ayında düzenlenecek törende çeşitli kategorilerde ödüllerini dağıtacak. Paribu Merkez Ofisi tasarımı ile layık görüldükleri ödülü, Toros and Partners kurucu ortakları Derya Toros ve Çetin Dalva Berlin’de gerçekleşecek olan bu törende alacak.

    “İyi bir mekanda yaşayanlar, dünyayı iyileştirmeye çalışır”

    Ödülle ilgili heyecanını ve mutluluğunu paylaşan Toros & Partners kurucu ortağı Derya Toros şunları söyledi: “Ruhu olan işler tasarlamak; sadece estetik bakış açısı ile değil bütüncül bir yaklaşımla birbirini besleyen değerler bütünü yaratmak, teknoloji ve sanatı birlikte harmanlayarak tasarımda yenilikçi bir yaklaşım göstermek bize anlamlı geliyor. İyi kurgulanmış bir mekanın içinde yaşayanlar, dünyayı iyileştirmeye çalışırlar. Bu ruhla tasarım yapıyoruz.  Hiçbir büyük iş, tek başına yapılamaz. Ekibime ve ortaklarıma çok şey borçluyum. En iyi işler, ancak işini iyi yapan insanlarla birlikte mümkündür.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.