DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Toshiba Klima’nın yeni kampanyası yayında: Düşünen Klima

    Toshiba Klima’nın yeni kampanyası yayında: Düşünen Klima

    Alarko Carrier’ın yeni reklam ajansı BÜRO’nun Toshiba Klima markası için hazırladığı iletişim kampanyasının ilk filmi yayına girdi. Bundan böyle tüm iletişim çalışmalarında “Düşünen Klima” ana fikriyle karşımıza çıkacak Toshiba Klima’nın multi split klima kampanyası için hazırlanan filminde, antik heykellerin kendi aralarında kurdukları esprili diyalog dikkat çekiyor.

    Toshiba Klima’nın reklam filmi, klimayla ilgili fikirleri tamamen değiştererek 2 iç üniteli multi split klimayı 1 klima fiyatına sunduğunu vurguluyor ve tüketicinin hem rahatını hem de cebini düşündüğünü gösteriyor. Filmin dış sesi olan Serkan Keskin ise markanın gelecekte de esprili, dinamik ve genç bir kimlikle karşımıza çıkacağının sinyalini veriyor. Reklam filminde heykelleri de Füsun Demirel, Metin Belgin ve Çiçek Dilligil seslendiriyor.

    KAMPANYA KÜNYESİ

    Reklamveren: Alarko Carrier

    Marka: Toshiba Klima

    Reklam Ajansı: BÜRO

    Kreatif Direktör: Esra Ayas Özalp, İlker Zaharya

    Yaratıcı Ekip: Nilüfer Abaylı, Ceren Orun Erkmen

    Müşteri Ekibi: Büşra Keskin, Derya Ergün

    Seslendirme Sanatçıları: Füsun Demirel, Metin Belgin, Çiçek Dilligil

    Dış Ses: Serkan Keskin

    Medya Ajansı: Skala Medya

    Mecralar: TV, internet, radyo, açık hava

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.