DOLAR 32,5406
EURO 34,9852
ALTIN 2436,805
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Toshiba SHORAI™ Edge dekoratif renk seçenekleri ile yenilendi

    Toshiba SHORAI™ Edge dekoratif renk seçenekleri ile yenilendi
    31.05.2023
    A+
    A-

    Toshiba Klima’nın akıllı kontrol ve IoT (nesnelerin interneti) özelliklerine sahip SHORAI™ Edge ürünü artık siyah ve beyaz renk seçenekleriyle iç mekanlara zarafet getiriyor. 

    Sağlıklı, güvenli, sürdürülebilir ve akıllı iklimlendirme çözümleri konusunda öncü marka Toshiba’nın yenilenen ürünü SHORAI™ Edge, dekoratif dizaynı ile evlere şıklık katıyor. Yeni tasarımıyla siyah ve beyaz renk seçenekleri sunan SHORAI™ Edge, her türlü iç mekân konsepti için estetik bir tamamlayıcı oluyor.

    Yenilenen SHORAI™ Edge enerji verimliliği ile tasarruf sağlıyor 

    Görsel açıdan etkileyici bir görünüm sunan ürün, tamamen iç üniteye konumlandırılmış yeni Wi-Fi adaptörü sayesinde enerji verimliliği ve konforu bir üst seviyeye çıkarıyor.  Kullanıcılar Toshiba Home AC Control uygulamasıyla akıllı SHORAI™ Edge ürününün enerji tüketimini etkin bir şekilde takip edebiliyor ve bu sayede enerji verimliliğini artırarak tasarruf edebiliyor.

    Yenilenen SHORAI™ Edge’in Google Home Assistant veya Amazon Alexa gibi teknoloji entegrasyonları sayesinde kullanıcılar sesli komutlarla klimayı kontrol edebiliyor. Sessizlik fonksiyonu ile de iç mekânlarda huzurlu bir ortam yaratabiliyor.  Ayrıca Yenilenen SHORAI™ Edge odadaki hava dağılımını artırarak cildin nem seviyesini de koruyor. Toshiba Klima’nın sunmuş olduğu teknolojik yeniliklerle kullanıcılar daha fazla konfor ve kullanım kolaylığı elde ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.