DOLAR 32,3181
EURO 35,1104
ALTIN 2297,876
BIST 9037,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Toya Makine 2021’de Bay Bread markası ile 10 yeni satış noktası açacak

    Toya Makine 2021’de Bay Bread markası ile 10 yeni satış noktası açacak
    27.01.2021
    A+
    A-

    İleri teknoloji fırıncılık” modeli ile Türkiye’de yıllık israfın 3 milyar dolara ulaştığı, taze ekmek ve unlu mamul sektöründe 1,5 milyar dolarlık tasarruf sağlamanın mümkün olduğunu dile getiren Bay Bread CEO’su Serdar Yalçınkaya; “2021 yılı içerisinde hedefimiz İstanbul ve Türkiye’nin diğer şehirlerinde 10 satış noktası daha açmak” dedi.

    1976 yılından beri Türkiye’de, Ekmek ve Unlu Mamul sektörüne yönelik makine ve ekipmanlarının tasarlanması ve üretilmesi alanında faaliyet gösteren Toya Makine ve Bay Bread CEO’su Serdar Yalçınkaya; “2020 yılı dünya genelinde yaşanan olumsuz şartlar nedeniyle, ihracat alanında önümüzü kesmesine rağmen, 2019 ciromuzun yüzde 40 gibi bir oranını ihraç ederek, ülkemize 1 milyon doların üzerinde bir döviz girişi sağlamayı başardık.” dedi.

    Geliştirdikleri yüksek teknoloji fırıncılığı, dünyanın farklı yerlerinde hayata geçirmek, unlu mamuller teknolojileri konusunda ülkemizi daha ileri bir noktaya taşımak istediklerini ifade eden Yalçınkaya; “2021 yılında 500 bin dolar ve takip eden yıllarda artarak devam edecek şekilde yatırım planlarımız var. 2023 yılında ülke ekonomimize, geliştirdiğimiz bu teknoloji ile ihracat geliri hedefimiz 10 milyon dolar mertebesinde.” dedi.

    2017 yılından bu yana özel pişirme teknolojisi ile ürettikleri ekmek ve unlu mamulleri, tüketicilerine İstanbul’da 10 noktada, Bay Bread fırıncılık markası ile sunduklarını söyleyen Yalçınkaya; “Bu kategorideki ürünlerin anında müşteri talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda pişirilerek, tüketime sunulmasını sağlıyoruz. Geliştirdiğimiz teknoloji sayesinde isteyen istediği kadar, sıcak ve taze ürüne, istediği zamanda sahip olabiliyor. Bu teknoloji, Türkiye’de sadece Bay Bread’de mevcut. Hedefimiz bu yıl İstanbul ve dışında mağaza sayımızı artırmak, sağlıklı ve taze ürünlerimizi daha fazla insana ulaştırmak.” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.