DOLAR 32,2697
EURO 34,7799
ALTIN 2396,667
BIST 10247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tracker ile akışına bırak!

    Tracker ile akışına bırak!

    Intra lighting, çığır açan bir yeniliğe imza atarak Tracker armatürleri ile akışkan formlu mimaride gömme lineer aydınlatma sorununu çözüyor.

    Slovenya, Hırvatistan ve Sırbistan’daki üretim tesisleri ve dünyanın 7 farklı ülkesindeki ofisleriyle aydınlatma alanında uluslararası pazardaki varlığını her geçen gün daha da güçlendiren Intra lighting, duvar veya tavanların kavis yarıçapına mükemmel uyum sağlama özelliği ile akışkan mimariye adapte olabilen armatür serisi Tracker ile aydınlatma sektöründe bir ilke imza atıyor.

    Çağdaş mimari, doğadan ve onun yumuşak, akışkan formlarından ilham alarak klasik ortogonal formların ötesine geçiyor. Intra lighting, maksimum esnekliğe sahip, tamamen gömme Tracker armatürü geliştirerek doğanın etkisine, onu her yönde tavizsiz bir şekilde takip ederek ve bir omurganın esnekliğiyle farklı duvar şekillerine mükemmel bir şekilde uyum sağlayarak yanıt veriyor.

    Minimum 0,5 metre yarıçapa kadar hem dışbükey hem de içbükey montaj yüzeylerinin eğriliğine uyum sağlayabilen Tracker’ın destek yapısını geliştirirken, bir sürüngenin omurgasından ilham alınmış. Benzer armatürler Tracker gibi yukarı ve aşağı değil, yalnızca sol-sağ yönde hareket edebiliyor.

    Tracker armatürü bir dizi yenilikçi avantaja sahip. Ürün, yüzeye sorunsuz bir şekilde adapte olurken düşük montaj yüksekliği sayesinde standart tavan profillerine mükemmel uyum gösteriyor. Alçıpan tavanlarda ve duvarlarda (alçı, fayans, ahşap) esneme özgürlüğü ile kolay, hassas ve hızlı kurulum imkanı sunan Tracker için özel olarak tasarlanmış aletler kurulumu oldukça basitleştiriyor. Kısa montaj derinliği birincil profillerin kesilmesini gereksiz hale getirdiğinden, tavan strüktürünün yük taşıma kapasitesinin zayıflamasını önlüyor. İstenilen şekilde bir araya getirilebilen çok çeşitli standart modüle sahip olan Tracker, sıradan silikon LED şeritler ile yüksek lümen çıkışı sağlıyor.

    Intra lighting Hakkında

    Intra lighting, mimari armatürler yaratmanın ötesinde kullanıcı odaklı ve enerji verimli aydınlatma çözümleri sunar. Malzeme ve ambalaj seçiminden üretim şekline, enerji tüketiminden nakliyeye ve çalışanların sağlığına kadar birçok düzeyde sağlıklı bir bakış açısıyla yeşile odaklanan, her türlü iç mekan için yenilikçi aydınlatmanın küresel tedarikçisidir. 

    İhtiyaç duyulan yerde, ihtiyaç duyulduğu zamanda ve ihtiyaç duyulduğu kadar ışık sağlayan Intra lighting, enerji israfı konusunda uyarır ve kullanıcıların refahını artırır. Intra lighting, dünyanın dört bir yanındaki mimarlar, aydınlatma tasarımcıları, mühendisler ve iç mimarlarla yakın iş birliği içinde çalışarak iddialı, ilgi çekici aydınlatma çözümlerini ve en canlı mekanları birlikte yaratır. Şirketin alanında liderler arasında yer almasını sağlayan unsurlar; kullanıcıya odaklanması, otuz yıllık geleneği, büyüme ve gelişmeye yaptığı sürekli yatırımlar, yenilikçiliği, estetiğe verdiği önem ve her şeye rağmen çevreye karşı duyduğu sorumluluktur. 

    Slovenya, Hırvatistan ve Sırbistan’da üç üretim tesisi bulunan Intra lighting Hırvatistan, Sırbistan, Bosna Hersek, Hollanda, İtalya, Birleşik Arap Emirlikleri ve ABD’de bulunan 7 ofisiyle uluslararası pazardaki varlığını güçlendirmeye devam etmektedir. 

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.