DOLAR 32,5241
EURO 34,7399
ALTIN 2493,837
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tual Bahçekent’in yüzde 49.92’si tamamlandı

    Tual Bahçekent’in yüzde 49.92’si tamamlandı
    25.03.2019
    A+
    A-

    Şimdi İstanbul’un yeni yüzü Bahçekent’te Yepyeni bir kent yükseliyor: Tual Bahçekent.. Projenin  yüzde 49.92’si tamamlandı

    Yeni İstanbul’un simgesi Bahçe Kent’te geleceğin şehircilik anlayışını ortaya koyan Tual Bahçe kent, kent içinde modern bir kent olarak yükseliyor.

    Emlak Konut ve TOKI güvencesiyle Dag Mühendislik uzmanlığını buluşturan yasam projesi Tual Bahçe kent, 190 dönüm alana yayılan toplam 2000 konut ve ticari ünite, sosyal tesisler, sağlık, eğitim, ibadet ve kültür varlıklarıyla Bahçe Kent’in simgesi olmaya aday…

    Kanal İstanbul projesine ve üçüncü havalimanına yakınlığı, üçüncü köprü bağlantı yollarının, TEM ve Kuzey Marmara otoyollarının kesişim noktasındaki konumuyla Bahçekent, tıpkı Bahçesehir, Atasehir ve Kayasehir gibi mega kentlerin izinde ilerliyor.

    Geniş, ferah yerleşime ve yemyeşil doğaya sahip Bahçekent, modern şehircilik örneği yapılanmasıyla İstanbul’un geleceğinde özel bir yere sahip.

     

    Bahçekent ile İstanbul’un kuzeyinde yeni bir İstanbul doğuyor.

    1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri sunan Tual Bahçekent,2000 konut ve ticari üniteye ev sahipliği yapıyor.

    Yüksek mimari standartlarıyla ve üstün yapı kalitesiyle fark yaratan Tual Bahçekent’te farklı beklentilere farklı çözümler üreten bir yasam zenginliği sürekli elinizin altında. Tual Bahçekent geniş yolları, düzenli peyzaj alanları, Hayat Parkı’na hakim yaşam alanları, çevre dostu yapı teknolojileriyle doğayla iç içe bir yaşam vaat ediyor.

    Her bloktan Hayat Parkı manzarasına hakim olacak şekilde planlanan Tual Bahçekent’in Bahçe ya da balkon seçenekli konutlarında temiz havadan faydalanacak, gürültü kirliliğinden uzak huzur dolu anlar yasayacaksınız. Güvenlik ve konfor birlikte düşünülerek tasarlanan Tual Bahçekent’te hem siz, hem de kolayca ulaşabileceğiniz kapalı otoparkta, aracınız emin ellerde. Siz yalnızca Tual Bahçekent’in keyfini yasamaya odaklanacaksınız Genis peyzaj alanları ve yemyeşil doğasıyla modern kent anlayısını yeniden yorumlayan Tual Bahçekent, Istanbul’un çekim merkezi olmaya aday parklarından 160 bin metrekarelik Hayat Parkı’na hakim konumuyla doğayı kent yaşamına taşıyor. Tual Bahçekent geniş yolları, düzenli peyzaj alanları, Hayat Parkı’na hakim yasam alanları, çevre dostu yapı teknolojileriyle doğayla iç içe bir yasam vaat ediyor. Her bloktan Hayat Parkı manzarasına hakim olacak şekilde planlanan Tual Bahçekent’in bahçe ya da balkon seçenekli konutlarında temiz havadan faydalanacak, gürültü kirliliğinden uzak huzur dolu anlar yasayacaksınız.

    Tual Bahçekent çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz saygın eğitim kurumlarına ev sahipliği yapıyor. Özel ve devlet okulları, bağımsız bölümden oluşan kreşler ve öğrenciler için düşünülmüş eğitim tesisleri Tual Bahçekent’te bir arada bulunuyor.

    Çocuklarınızın trafik derdi yasamadan dakikalar içerisinde ulaşabilecekleri kaliteli eğitim olanakları Tual Bahçekent’in geleceğe yaptığı yatırımlardan yalnızca biri…

    Yaşamın keyif veren alanları ise şöyle: Kapalı yüzme havuzu, Sauna, Buhar odaları, Fitness salonu, Çocuk oyun parkları, Yürüyüş alanları, Kapalı otopark, Devlet okulu, Kresler, Özel Hastane, Cami…

    Yeni İstanbul Bahçekent’in gelecekte daha da artacak değerine, Tual Bahçekent’in şimdiden sunduğu değerlerle birlikte sahip olun.

    Çevre ve kent olanaklarını bir araya getiren Tual Bahçekent, sunduğu olanaklarla sizin ve aileniz için mutlu bir yasamın kapılarını açarken, İstanbul’un gelecek vaat eden bölgelerinden birinde yer almasının da katkısıyla yarattığı bu yasam değerini sağlam bir ekonomik değere dönüştürüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.