DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TÜGEM 4. yılını Cemile Sultan Korusunda kutladı

    11.09.2019
    A+
    A-

    Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği kısa adı ile TÜGEM, kuruluşunun 4. yılını 09 Eylül 2019’da Cemile Sultan Korusunda kutladı.

    Konuya ilişkin açıklamada bulunan TÜGEM Basın ve Tanıtım Komitesi Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran “TÜGEM emlak danışmanlığı mesleğine değer katan, gelişim ve eğitim odaklı vizyoner girişimcilerin bir araya geldiği öncü sivil toplum kuruluşu olarak 4 yılda çok hızlı ve etkili bir yol kat etti. Bugün üyelerimiz ile bu başarımızı kutlayarak, yeni hedeflerimizi paylaştığımız muhteşem bir kuruluş yıldönümü oldu” dedi.

    TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan ise “Etkinliğimiz ve örgütsel verimliliğimizle üyelerimize, meslektaşlarımıza ve sektörümüze, eğitim, teknoloji, hukuk ve sinerjik işbirliği olanakları ile katma değer sağlamak misyonu ile hareket eden derneğimiz kurulduğu günden bu güne birçok çalışma ile sektöre değer kattı, katmaya da devam ediyor. Hedefimiz mesleğimizi ülkemizin en saygın mesleklerinden biri haline getirmek” dedi.

    Resim

    Cemile Sultan Korusunda yemekli olarak düzenlenen etkinlikte, Türkiye genelindeki TÜGEM teşkilatları ve üyeleri yer aldı.Yaklaşık 350 davetlinin bulunduğu organizasyonda birçok sektör profesyoneli bir araya gelmiş oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.