DOLAR 32,3847
EURO 34,6308
ALTIN 2391,583
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tüm ailenin sevgilisi: Luppo Sandviç Kek

    Tüm ailenin sevgilisi: Luppo Sandviç Kek
    02.04.2018
    A+
    A-

    Luppo Sandviç Kek, nefis çikolata kaplı yumuşacık iki kek arasında marshmallow’u ile muhteşem bir lezzet sunuyor. Luppo Sandviç Kek, enfes tadıyla tüm aile bireylerini bir araya getiriyor.

    Luppo Sandviç Kek, çikolata, kek ve marshmallow’u ile tüm aile bireylerini bir üründe buluşturuyor.

    Yumuşacık iki kek arasında marshmallow ve üzerinde nefis çikolata kaplaması bulunan Luppo Sandviç Kek, çay ve kahve saatlerinin paylaşılamayan lezzeti oluyor. Misafirler için de nefis bir ikramlık seçeneği oluşturuyor.

    Luppo Sandviç Kek’in sade kakaolu olmak üzere iki çeşidi bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.