DOLAR 32,4045
EURO 34,7411
ALTIN 2440,99
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TUMI 2018 Bahar Koleksiyonu için Kaliforniya’ya gidiyor

    TUMI 2018 Bahar Koleksiyonu için Kaliforniya’ya gidiyor
    19.01.2018
    A+
    A-

    TUMI 2018 Bahar Seyahat koleksiyonu, çılgına dönen manzara ve güneşle öpüşen şehirlerin çeşitliliği ile bu ünlü atmosferi yakalayarak California’yı kutluyor. Tumi, California’da plajlar, çöller ve canlı şehirler arasında moda, teknoloji, sanat, tasarım ve müzik esintisini bağdaştırdı. Heyecan verici bir renk paleti ve cesur desenlerle, beklenmedik yerlerde neon patlaması ile 2018 Bahar koleksiyonu sizi heyecan verici bir maceraya götürecek ve TUMI’yi almak ve güzelliği kendiniz keşfetmek için sizi teşvik edecektir.

    Yenilik, işlevsellik ve dayanıklı tasarım üzerine kurulu olan TUMI, Latitude adlı bir sonraki en kaliteli ve kabuklu çözümü sunuyor. En hafif TUMI seyahat koleksiyonu Latitude, tasarım sınırlarını zorlarken dayanıklılık ve mühendislik standartlarına meydan okuyor. Eşsiz ve çığır açıcı bir materyalden üretilmiş ve zamansız, modern bir tasarımda yürütülen Latitude koleksiyonu, şekil ve işlevin zirvesinde. Latitude en üst sınıfla yapılacak herhangi bir yolculuğa dayanacak şekilde üretilmiştir. TUMI’nin hem hafif hem de inanılmaz derecede dayanıklı ultra esnek dayanıklılığı olan Self-Reinforced Poly-Propylene (SRPP Balistik) özelliğinden hazırlanan Latitude, TUMI severler için benzersiz bir performans ve stil karışımı sağlıyor. Tüm tasarımlar, bağlama kayışları, artan fonksiyonellik için birden fazla cep, bir askı braketi ve daha fazlasını içerir.

    Bütün stillerde ayrıca düşük profilli TSA kilitleri, plastik altyapılarla güçlendirilmiş sağlam, yumuşak dokulu üst ve yan kulplar ve hafif fakat dayanıklı uçak sınıfından hazırlanmış patentli bir X-Brace 45 teleskopik tutma yeri sistemi bulunur. Latitude, International Carry-On (98560), International Slim Carry-On (98558)Worldwide Trip Packing Case (98559)Short Trip Packing Case (98561) ve Extended Trip Packing Case (98562)Latitude serisi siyah, lacivert ve Gümüş renklerini barındırıyor.

    Ayrıca 2018 baharında başlatılan yeni TUMI Merge koleksiyonu yeni renklerle raflarda yerini alacak. Form ve işlev bir araya geldiğinde, birbirine bağlı tasarım oluşturmak için her bir dokunmatik ekran karışımı sanki. Yeni TUMI Merge koleksiyonu ile TUMI’nin tasarım DNA’sını ve yeni nesil TUMI tüketicileri için hafif, rahat bir seçenek getiriyor. İş-yaşam dengesi ve entegrasyonundan ilham alarak Tumi tasarım ekibi tarafından geliştirildi. Bu iki düşünceyi göz önüne alarak bugün sizi yarına taşıyacak üstün nitelikte bir tasarım yarattılar. Bu parlak ve dinamik koleksiyon, benzersiz ve düşünceli ayrıntılarla şık tasarımlar içerir. Belirgin bir ön fermuar cebi, küçük eşyalar için hızlı bir şekilde saklama alanı sağlarken geniş ve iyi yapılandırılmış iç dizaynı herhangi bir varış yeri için kolay hazırlanma imkanı sağlar.

    Merge koleksiyonu beş farklı ebatta Wheeled Backpack (103837)International Expandable Carry-On (103838)Short Trip Expandable Packing Case (103840)Wheeled Duffel (103842) and Extended Trip Expandable Packing Case (103841)ürünlerini barındırıyor. Coffee ve Ocean Blue renk seçenekleri, güçlü ana renklerini tamamlarken Sunset Red ve Green Camo renkleri ise sezon boyunca ürün çeşitliliğine renk katacak ve bahar tazeliğinde stiller yansıtacak.

    TUMI’nin başlattığı 19 Degree Alüminyum valiz koleksiyonu, seyahat etmeyi seven her trend meraklısı için stil ürünü haline geldi. İşlevleri takip eden, lüks ve yenilikçiliğin ustalıklı bir kombinasyonu olan bu koleksiyon, seyahat kategorisinin en üst noktasıdır. Bu sonbaharda, 19 Degree Alüminyum yeni mevsimsel rengi Ivory Gold ile tanıştı. International Carry-On (98817)Short Trip Packing Case (98821) and Extended Trip Packing Case (98824) ürün çeşitleri arasında yer alıyor. Bu alüminyum ürün yelpazesine, takviyeli çerçeve kılıfı tasarımına sahip olmakla birlikte dış desenini tamamlayan iç dizayn yenilikleri de eklendi. Hafif bir astar da dahil olmak üzere en iyi estetik ve organizasyonel özelliklerle ustalıkla tasarlandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.