DOLAR 32,5255
EURO 34,9134
ALTIN 2435,483
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk gayrimenkul pazarlama devi Amerika’da

    Türk gayrimenkul pazarlama devi Amerika’da
    06.08.2021
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk ve en büyük yerli gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap markası tüm dünya genelinde temsilcilik açmaya devam ediyor.
    36 yıllık köklü geçmişiyle dünya markası haline gelen Turyap, ülke dışında da adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak Amerika’nın New York şehrinde hayat geçirilen temsilcilikle birlikte çıtayı okyanus ötesine taşımış oldu.  Turyap Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Azmi Sarıbay imza töreninde şu açıklamayı yaptı;

    “Şirket olarak hedefimiz yerli olduğu kadar aynı zamanda global bir marka olmak. Bunu da ülke dışında açtığımız temsilciliklerle tescillemiş olduk. Turyap adı dünyanın birçok noktasında bilenen bir marka haline gelmiş durumda. Bugün yapılan anlaşma ile okyanus ötesine de markamızı taşımız olduk. Bu anlaşma hem ülkemiz adına hem de her iki taraf içinde hayırlı olsun dedi.”

    Turyap New York Temsilcisi İbrahim Yıldırım, imza töreninde yaptığı açıklamada şunları söyledi;

    “Uzun yıllar yurtdışında yaşadım. Türkiye’de gayrimenkul pazarlama dendiğinde ilk aklıma gelen firma Turyap oldu. Amerikalı emlak firmaları ülkemizde faaliyet gösterse de Turyap bayrağımızı daha üstlerde taşıyan milli bir firma olarak ön plana çıkıyor. Bizde bu markamızı Amerika’nın New York şehrinde görmeyi istedik.  Bu yüzden de Turyap markasını tercih ettik. ” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.