DOLAR 32,3159
EURO 35,0981
ALTIN 2298,455
BIST 9045,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk gençleri 112 ülkenin katıldığı konferanstan ödülle döndü

    Türk gençleri 112 ülkenin katıldığı konferanstan ödülle döndü
    19.11.2019
    A+
    A-

    Dünyada 105 yıldır varlığını sürdüren Junior Chamber International (JCI)- Genç Girişimciler Derneği’nin JCI Kültür şubesi, 8 yıldır başarıdan başarıya koşuyor. Kurulduğu günden itibaren yaptığı projelerle dünyada ve Avrupa’da birbirinden önemli ödülleri sahibi olan JCI Kültür, bu kez Estonya’nın Tallinn şehrinde gerçekleştirilen 2019 JCI Dünya Konferansı’nda Digicon projesi ile ödüle değer bulundu.

     

    Junior Chamber International (JCI) Genç Girişimciler Derneği’nin JCI Kültür şubesi,  geçtiğimiz günlerde Estonya’nın Tallinn şehrinde gerçekleştirilen 2019 JCI Dünya Konferansı’ndan ödülle döndü. 112 ülkenin katıldığı konferanstan Digicon projesi ile ödüle değer bulunan JCI Kültür şubesi, Türkiye’ye ödül getiren tek proje olmasının mutluluğunu ve gururunu yaşadı.

     

    Digicon için tüm yıl çalışan Türkler…

    JCI Kültür, 1000’den fazla projenin katıldığı konferans kapsamında Ten Outstanding Young Persons of the World (TOYP) – Dünya’nın En Başarılı 10 Genci Dünya ödülleri kapsamında da ödüle değer bulundu. “İş Dünyası, Ekonomisi ve/veya Girişimcilik kategorisinde Duygu Yılmaz, Tıbbı Yenilik ve Buluşlar kategorisinde de Gözde Durmuş ödül aldı. 112 ülkenin önünde Türk bayrağını açan ve JCI Türkiye’yi ve şubesini başarıyla temsil eden JCI Kültür, yeni projeleri ve başarılarıyla adından sıkça söz ettirme sözü verdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.