DOLAR 32,384
EURO 35,0616
ALTIN 2326,332
BIST 9092,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk mühendisler şifre algoritmalı elektronik bariyer kartı geliştirdi

    Türk mühendisler şifre algoritmalı elektronik bariyer kartı geliştirdi
    10.04.2020
    A+
    A-

    Tamamı Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibiyle yüksek güvenlik önlemi gerektiren alanlara özel ürünler sunan Arma Kontrol, bariyerlerini yapay zeka teknolojisi ile donatmaya hazırlanıyor. Sürekli değişen algoritmik şifrelemesi bulunan elektronik bariyer kartı geliştirdiklerini söyleyen Arma Kontrol CEO’su Koray Kartal, yetkisiz kişilerin erişimini imkansız kılarak güvenliği üst düzeye taşıdıklarını dile getirdi.

    Türkiye’nin bariyer markası Arma Kontrol, Ar-Ge ve inovasyonu odağına alarak yüksek teknolojili ürünler geliştirmeye devam ediyor. Markanın tamamı Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibi son olarak, bariyerlerdeki güvenliği bir üst seviyeye taşıyacak şifre algoritmalı elektronik bariyer kartı geliştirdi.

    “Yapay zeka teknolojili ürünlerimizle ekonomimize katkı sağlamayı sürdüreceğiz”

    Arma Kontrol CEO’su Koray Kartal, güvenlik bariyerlerinde yapay zeka dönemini başlatan yeni teknoloji ve Ar-Ge çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kartal, “Dünya standartlarına uygun kalite belgelerine sahip yüzde 100 yerli ürünlerimizi, teknoloji ve inovasyon odağında geliştirerek en zorlu koşullarda dahi üst düzey güvenlik sunuyoruz. Ekibimizdeki Türk mühendislerimiz bu doğrultuda, hayatımızın pek çok alanında etkisini artırmaya başlayan yapay zeka teknolojisini bariyerlerimize entegre etmek üzere elektronik bir bariyer kartı geliştirdi. Sürekli değişen algoritmik şifreleme özelliğine sahip bu kart, yetkisiz kişilerin sisteme girişini imkansız hale getiriyor. Arma Kontrol olarak ürünlerimizi Avrupa’dan Orta Doğu’ya kadar 52 ülkeye ihraç ediyoruz. Tüm dünyada güvenlik önlemlerinin üst düzeyde olduğu, güvenliğe ayrılan bütçelerin hızla arttığı bir dönemde, geliştirdiğimiz yüksek teknolojili ürünlerle ülkemiz ekonomisine katkı sunmayı sürdürüyoruz” dedi.

    Jammer’dan etkilenmiyor, eksi 40 derecede dahi çalışıyor!

    Arma Kontrol tarafından geliştirilen şifre algoritmalı elektronik bariyer kartı, LCD menü ekranıyla kolay bir kullanım sunuyor. Tüm girişleri optik bağlayıcı ile izole edilen kart, elektrik kesintisi durumunda RTC teknolojisi ile kesintisiz çalışmaya devam ediyor. Sekiz giriş ve sekiz çıkış ünitesine sahip kart, tüm birimlerin gerçek durumunu gösteren LED’lere sahip. Eksi 40 ila artı 85 derece gibi olağanüstü hava koşullarında dahi çalışabilen sistem, jammer’dan etkilenmeyerek askeri tesisler, emniyet birimleri ve lojmanları, konsolosluklar ve kamu binaları gibi güvenliğin üst düzeyde tutulduğu alanlardaki etkin korumayı artırıyor.

    “Güvende olmanız için bariyer sistemleri üretiyoruz” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Arma Kontrol’ün şifre algoritmalı elektronik bariyer kartı, bariyerlerden road blocker’lara kadar markanın tüm güvenlik ürünlerine entegre edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.