DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk Prysmian Kablo çalışanları gönüllülük çalışmaları kapsamında kan verdi

    Türk Prysmian Kablo çalışanları gönüllülük çalışmaları kapsamında kan verdi
    12.12.2019
    A+
    A-

     Türk Prysmian Kablo çalışanları, global gönüllülük stratejileri kapsamında gönüllü kan bağışı etkinliğine katıldı. Türk Kızılay iş birliği ile gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Türk Prysmian Kablo’nun 63 gönüllü çalışanı, kana ihtiyacı olan binlerce kişiye umut olmak hedefiyle Kızılay kan aracında kan bağışında bulundu.

     

    Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, global gönüllülük stratejileri kapsamında kan bağışı etkinliği düzenledi. Türk Kızılay iş birliği ile gerçekleştirilen etkinlikte, Türk Kızılay’ın kan bağış aracı tüm gün Türk Prysmian Kablo’nun Mudanya’daki fabrikasının önünde konuşlanarak, gönüllü olarak kan bağışlamak isteyen çalışanlara hizmet verdi. 86 kişinin kan bağışı için gönüllü olduğu etkinlikte kan verme kriterlerine göre 63 kişi kan bağışlayabildi.

     

    “Gönüllülük çalışanlarımızla bağımızı güçlendiriyor”

    Gönüllülüğün Prysmian Group bünyesinde önemli bir değer olduğunu söyleyen Türk Prysmian Kablo CEO’su Cinzia Farisè, Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarımız gönüllülük esasıyla birleşince daha fazla anlam kazanıyor. Böylece çalışanlarımızla bağımız da artıyor ve güçleniyor. Sağlık kurumlarımızda kan bağışı bekleyen, kana ihtiyacı olan insanlara bir umut olabildiysek, ne mutlu bize. “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz’’ misyonumuzu destekleyen bu önemli etkinliğe gönüllü olarak katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma ve katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

     

    “Toplamda 36 saat gönüllü olarak çalıştılar”

    Kurumsal sosyal sorumluluk projelerine öncelik verdiklerini ve her zaman yeni projeler ürettiklerini söyleyen Türk Prysmian İnsan Kaynakları Direktörü Aysun Kalmık ise şunları söyledi; “Kan bağışı etkinliğimizin hayata geçebilmesi için görev alan çalışanlarımız toplamda 36 saate denk gelen zamanlarını gönüllü olarak bu işe vererek, hummalı bir çalışma gerçekleştirdiler. Gönüllü olan çalışanlarımız destek oldular ve kriterlere uyanlar kan bağışında bulundular. Türk Kızılay’a ve gönüllü olarak bu etkinlikte bizimle olan tüm çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Türk Prysmian Kablo olarak kurumsal sosyal sorumluluk projelerimiz ile her alanda var olmaya devam edeceğiz.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.