DOLAR 32,3623
EURO 35,0754
ALTIN 2323,812
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk Prysmian Kablo kıtaları birbirine bağlıyor

    Türk Prysmian Kablo kıtaları birbirine bağlıyor

    Gebze Haydarpaşa ve Sirkeci Halkalı arasında faaliyete geçecek Türkiye’nin önemli projelerinden biri olan Marmaray’ın ikinci etabı tamamlandı. Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, özel olarak ürettiği kabloları ile Marmara projesine hayat veriyor.

    Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, Marmaray projesinde; demiryolu, fiber optik, tünel açma makinalarında kullanılan kablolar (TBM) ve enerji kabloları ile yer alıyor. Prysmian Kablo’nun Avrupa ve Anadolu Yakası’nı birbirine bağlamak için kullandığı son teknolojiye sahip demiryolu kabloları yüksek performans ve güvenilirliği ile öne çıkıyor.

    Marmaray’ın kabloları Türk Prymian Kablo’dan

    Marmaray projesinde yer alan Türk Prysmian Kablo, dünyada ve Türkiye’de ulaşımdan inşaata kadar birçok benzer projeye kablolarıyla hayat veriyor. Önemli projelerde yer almaktan büyük gurur duyduklarını belirten Türk Prysmian Kablo CEO’su Erkan Aydoğdu, “Ülkemizin önemli yatırımlarından biri olan Marmaray’ın kablolamasında görev aldık. Türk Prysmian Kablo olarak özel üretim gerektiren kablolar alanındaki başarılarımızı birçok projede kanıtlamış durumdayız. Gelişen teknolojiyi takip ederek Ar-Ge merkezimizde sektörün ihtiyacı olan konulara çözümler geliştiriyoruz. Başarılı projelerde yer almamızı bu çalışmalarımıza bağlıyoruz” dedi.

    ‘‘Türkiye’yi yarınlara bağlıyoruz’’

    Geniş ürün gamıyla ihtiyaca uygun çözümler sunan Türk Prysmian Kablo, İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Çanakkale Boğazı Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi ve Avrasya Tüneli gibi dev projelerde yer almaya devam ediyor. Mudanya’da bulunan fabrikalarında gerçekleştirdikleri başarılı çalışmaların sonucunda Türkiye’nin en önemli yatırımlarında tercih edildiklerini belirten Türk Prysmian Kablo Endüstriyel Satışlar Direktörü Mert Erden yer aldıkları Marmaray projesi ile ilgili olarak şunları söylüyor; “Türk Prysmian Kablo olarak çalışmalarımızla ülkemizin geleceğine yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Yine aynı çerçeve içerisinde üretimini gerçekleştirdiğimiz fiber optik, tünel açma makinalarında kullanılan kablolar (TBM) ve enerji kabloları ile Marmaray Projesi’nde yer aldık. Önümüzdeki dönemde de farklı projelerde yer almaya devam edeceğiz. “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonumuzun doğruluğunu kanıtlar nitelikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

    Metro ve tünel projelerine de ihtiyaca göre farklılık gösteren kablolarıyla destek veren Türk Prysmian Kablo’nun yer aldığı projeler arasında Star Rafineri, Eskişehir Şehir Hastanesi, Gaziantep Panorama Müzesi gibi projeler bulunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.