DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

     Türk Prysmian Kablo’dan Hatıra Ormanı

     Türk Prysmian Kablo’dan Hatıra Ormanı
    03.04.2019
    A+
    A-

    Kurulduğu günden bu yana kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle projeler gerçekleştiren Türk Prysmian Kablo, 21-26 Mart Orman Haftası ve Ağaç Bayramı kapsamında ormanların önemine dikkat çekmek için fidan dikim etkinliği düzenledi. Türk Prysmian Kablo çalışanlarının ve bölge okullarının gönüllü olarak katıldığı etkinlikte yaklaşık 10 dönümlük alana fidan dikildi.

     

    Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, 21-26 Mart Orman Haftası ve Ağaç Bayramı kapsamında Mudanya Tepedevrent bölgesinde 2018 yılında çıkan yangın sonucu kül olan ormanı yeniden doğaya kazandırmak için harekete geçti. Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilen bu etkinlikle doğanın sürdürülebilirliğine dikkat çekmeyi amaçlayan Türk Prysmian Kablo’nun kendi çalışanlarının ve Bursa’daki pek çok okuldan farklı yaşlardaki öğrencilerin gönüllü katılımıyla yaklaşık 10 dönümlük alana fidan dikildi.

     

    “Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmalıyız”

    Şirket olarak kurumsal sosyal sorumluluk projelerini oluştururken doğanın sürdürülebilirliğini gözettiklerini belirten Türk Prysmian CEO’su Erkan Aydoğdu; Sanayileşmenin hız kazandığı günümüzde; bize temiz hava sağlayan ormanlarımızın önemi gün geçtikçe artmakta. Doğanın sürdürülebilir dengesini koruyarak gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla ormanlarımıza sahip çıkmalıyız. Gerçekleştirdiğimiz çalışma ile 10 dönümlük bir alanı ağaçlandırarak doğaya kazandırdık. “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz’’ misyonumuzu destekleyen bu değerli projeye katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma ve katılım sağlayan öğrenci dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

     

    187,5 saatlik çalışma yapıldı

    Kurumsal sosyal sorumluluk projelerine öncelik verdiklerini ve her zaman yeni projeler ürettiklerinin altını çizen Türk Prysmian İnsan Kaynakları Direktörü Aysun Kalmık ise şunları söyledi; “Türk Prysmian Kablo olarak 21-26 Mart Orman Haftası ve Ağaç Bayramı aracılığıyla, doğanın sürdürülebilirliğinin önemine dikkat çekmek istedik. Bursa Orman Bölge Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen bu etkinlikte tek kurum olarak yer aldık ve “Prysmian Group Hatıra Ormanı” için 75 gönüllü çalışanımız ile toplam 187,5 saat süren hummalı bir çalışma gerçekleştirdik. Bursa’daki birçok farklı okuldan gelen öğrencinin de katıldığı bu etkinlikte yer alarak, gelecek nesillere örnek olma şansını bize verdiği için öncelikle Bursa Orman Bölge Müdürlüğü’ne ve gönüllü olarak bu etkinlikte bizimle olan tüm çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Prysmian Kablo olarak kurumsal sosyal sorumluluk projelerimiz ile her alanda var olmaya devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.